coachu13 07.02.2023 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Dlaczego wysłałeś wypowiedzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 07.02.2023 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Dlaczego wysłałeś wypowiedzenie ? Bo jak dopisałem żonę do umowy to " przez przypadek " dostałem promocję z opłata handlową 8,9 zł miesięcznie. Chciałem zrezygnować z tej promocji / opłaty, która do niczego nie jest mi potrzebna. Za te 8,9 wolę kupić sobie kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablator 21.06.2023 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 Po pierwsze dzięki za ten dziennik. Nawet po upływie kilku lat fajnie poczytać Sam teraz buduję i mam pytanie o pewnie aspekty charakterystyczne do dachu płaskiego: - jaką masz wyrzutnię z rekuperatora na dachu? - jak ogarnąłeś wyrzutnię z okapu? Masz osobną (jaką) czy wpiąłeś się do instalacji z reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 29.06.2023 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Po pierwsze dzięki za ten dziennik. Nawet po upływie kilku lat fajnie poczytać Sam teraz buduję i mam pytanie o pewnie aspekty charakterystyczne do dachu płaskiego: - jaką masz wyrzutnię z rekuperatora na dachu? - jak ogarnąłeś wyrzutnię z okapu? Masz osobną (jaką) czy wpiąłeś się do instalacji z reku? 1) Wyrzutnię z rekuperatora mam w ścianie garażu 2) Nie wpinanałem okapu do wentylacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts