slav20 16.12.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Witam Potrzebuję zamaskować kable wystające z sufitu. Jest to wiązka przygotowana pod projektor – kable dvi, skrętka, zasilanie. Obecnie projektor nie został jeszcze kupiony a kable sterczą z sufitu i szpecą. Czy ma ktoś pomysł jak się do tego zabrać? Dodam że kłucie nie wchodzi w grę jako że pomieszczenie jest wykończone. Myślałem o przykryciu tego jakąś estetyczną białą puszką ale nie mogę nic takiego znaleźć. Dzięki z góry za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 16.12.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Może jakiś kaseton sufitowy, albo tymczasowo powiesić tam jakąś lampę (nawet gdyby miała nie świecić, tylko jako atrapa) ? Jak ma być mega tanio to można przykleić do sufitu jakąś zgrabną plastikową podstawkę do doniczki, pomalowaną farbą tą do sufitów (akrylowa powinna całkiem dobrze pokryć plastik). Wszystko zależy od konkretnego miejsca, może to wyglądać dobrze a może jak "guano" w lesie. Mniej poważnie, w tym przedświątecznym okresie to można by tam dać .... jemiołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 17.12.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 O jemiole też pomyślałem Opcja ratunkowa. Patrzyłem za puszkami elektrycznymi natynkowymi ale albo są za małe albo są nieestetyczne. Powisi to sobie jakiś czas więc chciałbym to zrobić ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 17.12.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 slav20 u mnie taki kabel nawet z większą pętelką wisi już 6 lat:yes:i czeka na projektor (mąż twierdzi że już niedługo;)) na początku wszyscy się pytali czy to do wieszania się ale potem nawet i nam przestał sie już rzucać w oczy niemniej jednak jak coś wymyślisz to chętnie odgapię, pomysł z podstawką od donniczki wydaje sie być całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 18.12.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 A z czego masz strop ? Teriva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 18.12.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Strop mam lany - żelbeton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 14.01.2016 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Jako ze swieta minely i pasuje sciagnac z kabli swiateczna ozdobe ponawiam pytanie - czy ma ktos pomysl jak zamaskowac takie kable jak na zdejciu - wystajace z sufitu? Jakas puszka czy inny podwieszany element? Podstawki pod doniczke nie znalazlem sensownej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts