Miln_76 17.12.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Witam, poszukuję adresu sklepu, może być internetowy, w którym można dostać większość lub prawie wszystkie materiały budowlane. Działka, na której budujemy jest bardzo odległa od marketów budowlanych, zatem dużym ułatwieniem byłaby możliwość zakupów z jednego miejsca. Od tynków, materiałów na dach po chemię, wełnę, styropian czy farby. Wersja idealna jest taka, żeby sklep miał do dyspozycji materiały wielu firm, niekoniecznie jednej. Tak, aby móc porównać ceny i asortyment. Znacie coś takiego godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekOndak 30.12.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Tak, wiem o czym piszesz, mój sąsiad właśnie kończył remont garażu i wiem, że był zadowolony, bo wszystko, wszystkie materiały znalazł właśnie w jednej hurtowni. To bardzo wygodne i ekonomiczne, tym bardziej, że znalazł taka hurtownię w necie, więc poszło jedno zamówienie więc koszty wysyłki były pojedyncze:-) jedno zamówienie - jedna dostawa. Nie pamiętam, jaka to była hurtownia, ale mogę popytać, wiem, że był naprawdę zadowolony, bo właśnie były tam produkty wielu firm, nie tylko jednej, promowanej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 30.12.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 1) NIE KUPOWAĆ NICZEGO W MARKETACH BUDOWLANYCH (jak sprawdzisz ceny to w większości hurtowni towar jest taniej, do tego towar w markecie jest czasami gorszej jakości)2) Ja polecam wiele hurtowni. Czemu ? Bo w każdej masz coś taniej. Ja np. miałem wszystkie "cegły" (ytong, silka, pustaki fundamentowe) z jednej hurtowni. Tak samo pokrycie dachowe (BAT). Styropian (elewacyjny) - już ściągałem z innej (było taniej), styropian na podłogi - bezprośrednio od producenta (znowu taniej).Deski (więźba, szalunki, etc) - taniej są w tartaku niż hurtowni ....3) Farby - ja polecam Fluggera (poszukaj po znajomych czy ktoś nie ma zniżki - daje się nawet 30-35% zniżki wyciągnąć). Jakość jest na pewno lepsza niż Duluxów (lepsze krycie, trwalsza - daje się ją ścierać, etc) - znowu - ją kupisz tylko w Duluxie4) "Biały montaż" (umywalki, prysznice, wanny, baterie) i płytki - to kolejny rodzaj hurtowni. I znowu - jak kupisz w jednym miejscu to przepłacisz (ja polecam - poszukać po interrnecie i zamawiać tak gdzie taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Cmok 30.12.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 nie wiem, czy jest taki sklep, w którym tak wszystko się dostanie, ja część zamawiałem w leroy i bricomanie, z resztą to chyba nawet jeden właściciel jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 31.12.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Ceny sa zróżnicowane jaki w marketach jak i w hurtowniach a ta sama klasa materiału Miln_76 A skad jesteś bo to też wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts