Chef Paul 30.12.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Chefie - to wszystko prawda, co o słoiku i IQ napisałeś, ale....brak reakcji to forma przyzwolenia, a mnie jakoś te "rzygowiny" niespecjalnie odpowiadają. Są po prostu obrzydliwe. Kochaniutka ... toż to czysty, żywy folklor ... proszę, nie odbieraj ludziom zabawy ps - mnie to naprawdę nie obraża, z odpowiedziami "na rzygowiny" sobie poradzę, bez ingerencji Redakcji ... ... ponadto w "bulu", również bywa wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6996036 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No to kamień serca, Chefie To nic, że na odcisk Dobrej zabawy - tej jutrzejszej i ...dobrego kroku w ten nadchodzący 2016 rok. Wszystkim "rewolucjonistom", czytaczom i podglądaczom Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6996061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.12.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No to kamień serca, Chefie To nic, że na odcisk Dobrej zabawy - tej jutrzejszej i ...dobrego kroku w ten nadchodzący 2016 rok. Wszystkim "rewolucjonistom", czytaczom i podglądaczom Dzięki ... życzenia złożę jutro ... wraz z 10kg, świąteczną, pieczoną szynką (ehhhh ... te "nie polskie" tradycje) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6996087 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Szynka w piecu http://www.chefpaul.net/FB/DSC03540s.jpg ... wprawdzie "nie polska" ale piecze się tak samo (około 10kg, temp. 150°C, 9 godz.) ... cdn Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6996394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.12.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wybaczcie. Nie mam pojęcia co kieruje tym użytkownikiem że wrzuca takie posty. Szukam jakiegoś powodu który mógłby go chociaż trochę usprawiedliwiać i ochronić przed długotrwałym banem. Wy możecie uznawać to tylko za obrzydliwe, ale inni użytkownicy po prostu odsuną się od takiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6996497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.01.2016 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Kochani Wszystkiego najsmaczniejszego w nadchodzącym 2016 http://www.chefpaul.net/FB/DSC03544s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6996587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.01.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Ślinka leci na sam widok. Co za szynka! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6997064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Ślinka leci na sam widok. Co za szynka! Potwierdzili Goście, którzy jedli Dziś, z jej kości i okrawków, zupa z różnych rodzajów fasoli, (w tym, fasolki szparagowej) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6997317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Żadna rewolucja ... udziec barani z ziemniaczkami i kapustą http://www.chefpaul.net/FB/DSC03559s.jpg Smaczne pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6998717 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Chefie - jak nie rewolucja, skoro rewolucja - nareszcie normalnie tutaj. I smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-6999994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.01.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Mam nadzieję ze normalność się nie skończy po upływie 7dni. Jak wrócę z urlopu to trochę posprzątam bo parę rzeczy nie powinno się tutaj znaleźć. . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7000026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A ja mam nadzieję, że w Nowym Roku dane nam wszystkim będzie bez NS-a dłużej niż tylko 7 dni się wewątkiem delektować Cena spokoju, smakowitych dań i pięknych zdjęć - warta tego. Poza tym, to co nowego w Nowym Roku w garnkach i na stołach? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7004292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 W Nowym Roku ... Rewolucja "pizza'owa" Pizza sticks ... z sosem "marinara" z ostrym cheddar http://www.chefpaul.net/FB/DSC03584s.jpg ... nie calzone, ... nie pizza ... rewolucyjnie http://www.chefpaul.net/FB/DSC03597s.jpg smakowite pozdrowienia grillowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.01.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ooo!! Te paluszki pizzowe baaardzo mnie się podobają Jakiś przepis może... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005564 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ooo!! Te paluszki pizzowe baaardzo mnie się podobają Jakiś przepis może... Nic prostszego ... przepis na ciasto znasz http://www.chefpaul.net/FB/DSC03560s.jpg bazylia, oregano, czosnek, pieprz, majeranek, rozmaryn. ... skręcamy, by się ładnie trzymało ciasta http://www.chefpaul.net/FB/DSC03564s.jpg piekarnik (270°C, 5 minut - ja zrobiłem na grillu, na bloku solnym) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03574s.jpg "marinara", (pomidory, cebula, czosnek,, sól, cukier, pieprz, oliva, czerwone wytrawne wino, bazylia, rozmaryn, oregano), starty cheddar http://www.chefpaul.net/FB/DSC03579s.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. http://images78.fotosik.pl/224/447c477a18c239e2.jpg lubimy je jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.01.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. http://images78.fotosik.pl/224/447c477a18c239e2.jpg lubimy je jeść.No, no! Bułki z frytkami. Tego nie znajdziesz nawet w Ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005747 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.01.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Chefie - obrazki tak przekonujące, że chyba się pokuszę o wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) No, no! Bułki z frytkami. Tego nie znajdziesz nawet w Ameryce. To są longery z kejfsa , a są tak smaczne ,że nie potrzeba Ameryki by ich skosztować. http://images75.fotosik.pl/224/c9278c81759ecd2d.jpg Jest szynka konserwowa krakusa , gorgonzola ,jajka zielononóżki ,masło i pieprz oraz plaster wędzonej goudy. http://images76.fotosik.pl/224/48b1d43052f12302.jpg http://images77.fotosik.pl/224/967b2569984780d1.jpg http://images75.fotosik.pl/224/a08be03034a452b6.jpg Pamiętaj gorgonzola do jajek na sam koniec by się powoli wtopiła w całość.Jajka na goudę i zaginamy rożek.Smacznego. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7005874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.01.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam. Miałem około 40 dkg mięsa z królika i prawie 60 dkg łopatki.Zmieliłem na grubych oczkach.Dodałem 3 jajka ,czosnek ,sól himalajską,pieprz, kumin przetarty w moździerzu, tymianek ,podlałem zimnym bulionem .Wyrobiłem i włożyłem na wędlinę dojrzewającą do żaroodpornego naczynia.Zakryłem z góry także dojrzewającą polędwica bo mi szkoda jej było położyłem liski tymianku (nie przemarzł mi jeszcze) , a mięso mielone i tak z łopatki miało tłuszcz. http://images78.fotosik.pl/226/4fc7333e61d6d4cb.jpg http://images76.fotosik.pl/226/29ff5a8b38398125.jpg Do piekarnika temp 180 stC ,czas 1h 20 min. http://images78.fotosik.pl/226/528d28cc3c080fc3.jpg Podałem z kopytkami z wody w sosie serowym-koperkowym i ogórkami w jogurcie z cukrówką. http://images76.fotosik.pl/226/9b879abb6fcd1de5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/4/#findComment-7006685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.