Chef Paul 20.02.2016 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Świetnie sobie radzisz, Valencjo.Dobór dodatków, doskonale współgra smakami (żadnych rewolucji tutaj nie potrzeba) zgodnie ze sztuką kulinarną.Prosto i smacznie, tak jak być powinno.Bardzo mnie się podoba, tak trzymaj. Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7042700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.02.2016 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Obiecane zdjecia stekow. Stek z grila z pieczonymi szparagami. [ATTACH=CONFIG]347446[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]347447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]347448[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]347449[/ATTACH]Ślinka leci. Przyznacie, że jak się podobne zdjęcia ogląda to nachodzi ochota, by samemu spróbować. Steki skąd, że zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7042745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.02.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Valencjo - smakowicie wszystko wygląda. Aż chciałoby się spróbować. I zapytam przy okazji retorycznie - można? Można. Bo nie rewolucji potrzeba, żeby chciało się chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7042855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.02.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Jeśli ktoś "normalnie" czuje się zbyt słaby by konkurować z najlepszymi a ambicje ma by pchać się na świecznik to wymyśla rewolucje. Ot, cała tajemnica. Tylko że nie wszystkie rewolucje kończą się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7042948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.02.2016 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Valencjo, witamy w klubie normalnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7043321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.02.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Valencjo, witamy w klubie normalnych ludzi. Powiedział bym raczej, "Witamy w krainie smacznego jedzenia" ... proste, bez udziwnień, zgodnie ze sztuką i prawidłowym lączeniem smaków (łącznie z umami) Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7043444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.03.2016 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 u mnie jeszcze zima (kalendarzowa) ... dziś więc będzie "mało rewolucyjny" ... baranek http://www.chefpaul.net/FB/DSC03772s.jpg cdn Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7056228 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 06.03.2016 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Zapowiada się apetycznie, piękny kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7056517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.03.2016 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 ... baranka cd Marynata: oliva, czosnek, tymianek, rozmaryn, pieprz i sól ... dwie godziny przed pieczeniem, wyjąć z lodówki, by doszedł do temp. pokojowej (około 20*C) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03782s.jpg Pierwsza faza pieczenia: piekarnik 220*C (zawsze tłustą częścią u góry -10 minut) Druga faza pieczenia: obniżamy temperaturę do 150*C (15 minut) ... temperatura wewnętrzna mięsa, powinna wynosić 57*C dla medium Po upieczeniu, mięso musi "odpocząć" miniumum 10 minut (przykryte folią aluminiową) Voila http://www.chefpaul.net/FB/DSC03786s.jpg Smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7057170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.03.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wygląda "pysznie" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7057272 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.03.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Wygląda "pysznie" Jak wygląda, tak smakuje. Tak, zupełnie bez powodu, przypomniała mi (mi, bo było blisko) się stara mądrość Narodu Wybranego: "można jeść tort z przyjaciółmi, albo goowno w samotności" Ps. na ten "tort" - piszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7057290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 07.03.2016 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Bardzo szlachetny przysmak, ślinka cieknie... Pychota palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7057532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 10.03.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Bardzo Wszystkim dziekuje za mile komentarze. Troche mnie nie bylo, choroba i rehabilitacja mojej buldozki i duzo nerwow. Ale juz nadrabiam wszystkie zaleglosci kulinarne. Jak zwykle Chef i Ada nie zawodza kulinarnie . Piekne i estetyczne zdjecia. Zawsze jak sie oglada takie jedzenie , to zacheca do tworzenia takich potraw i az czuc zapach tych potraw ze zdjec:). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7060613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.03.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Valencjo, dobrze, że już wszystko w porządku z psiną. Dobrze, że jesteś Prawda, że miło zaglądać do wątków, gdzie profesjonalizm gotujących i piękne zdjęcia zachęcają do eksperymentowania? Ja w każdym razie lubię podglądać Adę i Chefa Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7060647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2018 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 da_marcin[/b];7096134]Bardzo szlachetny przysmak, ślinka cieknie... Pychota palce lizać! Odpowiem choć minęło już kilka ładnych lat.Może tu zaznam spokoju kulinarnego przy koneksji (choć nie znam jej poczynań) i wkleję spokojnie swe potrawy. Pamiętaj Elfir ,że obiektywizm i stronniczość powinny grac jak nie wiem co..Tylko tyle.Popatrz proszę....Jak na zimowe rewolucje przystało w spokoju coś upitrasiłem prosiłby się tu alkohol ale po co. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206778-zimowe-rewolucje-czyli/page/16/#findComment-7610261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.