Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zimowe Rewolucje czyli???


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 314
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

 

Chef chciałeś zobaczyć mój ser pleśniowy bo o to pytałeś :

 

 

 

Za złą interpretację talerza powinienem się obrazić ale wiedząc ,że coraz częściej popełniasz błędy puszczam to płazem.Aby być adwersarzem w dyskusji trzeba mimo wszystko swoją osobą coś reprezentować.Ja ich tu nie widzę.To płotki (można cytować) nie znające podstawowych zagadnień kulinarnych.

Przedstawiam ci obiecane fotki.Nie wysilaj się bo i tak nie wiesz co to za ser pleśniowy.Przepis ma ponad 30 lat.

 

http://images77.fotosik.pl/290/020eb8ceee1ce8e8.jpg

Gdzie się kieruje??? Właśnie tu:

http://images78.fotosik.pl/290/c05f7d6f9bdc9aff.jpg

 

http://images75.fotosik.pl/290/2af6c204a435b0a0.jpg

 

piękny :) ... zgliwiały befsztyk serowy ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

piękny :) ... zgliwiały befsztyk serowy ;)

 

Witam.

Chef bez niepotrzebnej ironii złe opinie wyrażaj w sposób na jaki przystało kulinarnemu Guru.Miał być ser pleśniowy jest.Dojrzewa 10 dni zanim zostanie poddany obróbce.Jak podeszwa o której nic nie mówisz Chef???

 

Wielki siwy pudło w tym serze nie ma jajka i nie jest smażony.Pomyłka ale cieszy ,że zaczynasz rozmawiać i krytykować w normalnym języku.Jak się dobrze przyjrzysz zauważysz białe wykwity to nic innego jak jogurt naturalny czyli starter kultur bakterii prosty probiotyk .Wygugluj .To umiesz.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

a przepis ma chyba więcej jak + dwa zera ?

Starożytni rzymianie ?

A może wcześniej ?

 

Jestem młodszy od Rzymian i dlatego ser zawitał do mnie 30 lat temu.

 

http://images76.fotosik.pl/291/32f91e1e4a8f2627.jpg

 

Dla porównania byś nie błądził.Hochland z szynką i pieczarkami , ser tostowy na gorąco ,właśnie taki.

 

http://www.ziolowe.pl/wp-content/uploads/2015/11/Nagoraco_szynka_pieczarki_300dpi-003-2015-11-10-_-23_50_52-80.jpg

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To nie jest już nawet groźba jak Pan prawisz ,to jest sprawa.Zgodnie z regulaminem tego zacnego FM nie może być "prywaty" ,którą Pan poczyniłeś względem mojej osoby.Kara musi być i będzie.

 

Przestraszył mnie Pan, spać nie mogę. Nieśmiało więc zapytam: - Czy przewiduje pan pozew zbiorowy?

Jeśli materiałów za mało, mogę dostarczyć więcej. Archiwum FM jest bogate.

 

Co by nie zaśmiecać wątku kulinarnego proponuję dalszą grę w piegi przenieść do wątku poświęconego Pana osobie. Obojgu będzie łatwiej. Pan będzie miał materiał sądowy w jednym miejscu, a mnie uwolni od żmudnego przeklejania.

Co Pan na to?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Przestraszył mnie Pan, spać nie mogę. Nieśmiało więc zapytam: - Czy przewiduje pan pozew zbiorowy?

Jeśli materiałów za mało, mogę dostarczyć więcej. Archiwum FM jest bogate.

 

Co by nie zaśmiecać wątku kulinarnego proponuję dalszą grę w piegi przenieść do wątku poświęconego Pana osobie. Obojgu będzie łatwiej. Pan będzie miał materiał sądowy w jednym miejscu, a mnie uwolni od żmudnego przeklejania.

Co Pan na to?

 

Pan nadal nie wie co to jest warzyć swe wypowiedzi.Po pierwsze nie tutaj po drugie jak mówi nasz Moderator finlandia jest zawsze prv.Proszę mi wybaczyć ale to ostatni post jaki jawnie do Pana napisałem.Nie posłuchał Pan mojej prośby , a szkoda.Żegnam i rzeczywiście Pan troll-uje i zaśmieca topik.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pan nadal nie wie co to jest warzyć swe wypowiedzi.Po pierwsze nie tutaj po drugie jak mówi nasz Moderator finlandia jest zawsze prv.Proszę mi wybaczyć ale to ostatni post jaki jawnie do Pana napisałem.Nie posłuchał Pan mojej prośby , a szkoda.Żegnam i rzeczywiście Pan troll-uje i zaśmieca topik.

 

Zastanawia mnie cały czas jak sąd zareaguje na pozew wystosowany przez niktspecjalny przeciwko greengaz. Zapowiada się ciekawie.

 

PS. To jak to jest z tym warzeniem wypowiedzi? Chodzi Panu o gotowanie wypowiedzi?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Olać obszymurka i tyle.

 

Był stek.

 

http://s27.postimg.org/inh6swpcj/stek1.jpg

 

 

Na wrzątku 45 s.

 

http://s9.postimg.org/z86fpomtb/stek2.jpg

 

Zgodnie ze sztuką kulinarną

 

http://s21.postimg.org/3niyg0lev/stek3.jpg

 

http://s12.postimg.org/q754miur1/stek4.jpg

 

Szlachetny ser do brokuł i czosnku, super podnosi walory smakowe.

 

http://s13.postimg.org/z5w0xikon/stek5.jpg

 

Gotowe.

 

http://s9.postimg.org/isc9i3b7j/stek6.jpg

Edytowane przez ada_marcin
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...