sSiwy12 02.02.2016 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Raczej ser zgliwiały i już usmażony (topiony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam. Chef chciałeś zobaczyć mój ser pleśniowy bo o to pytałeś : Za złą interpretację talerza powinienem się obrazić ale wiedząc ,że coraz częściej popełniasz błędy puszczam to płazem.Aby być adwersarzem w dyskusji trzeba mimo wszystko swoją osobą coś reprezentować.Ja ich tu nie widzę.To płotki (można cytować) nie znające podstawowych zagadnień kulinarnych. Przedstawiam ci obiecane fotki.Nie wysilaj się bo i tak nie wiesz co to za ser pleśniowy.Przepis ma ponad 30 lat. http://images77.fotosik.pl/290/020eb8ceee1ce8e8.jpg Gdzie się kieruje??? Właśnie tu: http://images78.fotosik.pl/290/c05f7d6f9bdc9aff.jpg http://images75.fotosik.pl/290/2af6c204a435b0a0.jpg piękny ... zgliwiały befsztyk serowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.02.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 piękny ... zgliwiały befsztyk serowy a przepis ma chyba więcej jak + dwa zera ? Starożytni rzymianie ? A może wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 piękny ... zgliwiały befsztyk serowy Witam. Chef bez niepotrzebnej ironii złe opinie wyrażaj w sposób na jaki przystało kulinarnemu Guru.Miał być ser pleśniowy jest.Dojrzewa 10 dni zanim zostanie poddany obróbce.Jak podeszwa o której nic nie mówisz Chef??? Wielki siwy pudło w tym serze nie ma jajka i nie jest smażony.Pomyłka ale cieszy ,że zaczynasz rozmawiać i krytykować w normalnym języku.Jak się dobrze przyjrzysz zauważysz białe wykwity to nic innego jak jogurt naturalny czyli starter kultur bakterii prosty probiotyk .Wygugluj .To umiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) a przepis ma chyba więcej jak + dwa zera ? Starożytni rzymianie ? A może wcześniej ? Jestem młodszy od Rzymian i dlatego ser zawitał do mnie 30 lat temu. http://images76.fotosik.pl/291/32f91e1e4a8f2627.jpg Dla porównania byś nie błądził.Hochland z szynką i pieczarkami , ser tostowy na gorąco ,właśnie taki. http://www.ziolowe.pl/wp-content/uploads/2015/11/Nagoraco_szynka_pieczarki_300dpi-003-2015-11-10-_-23_50_52-80.jpg Edytowane 2 Lutego 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.02.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 To nie jest już nawet groźba jak Pan prawisz ,to jest sprawa.Zgodnie z regulaminem tego zacnego FM nie może być "prywaty" ,którą Pan poczyniłeś względem mojej osoby.Kara musi być i będzie. Przestraszył mnie Pan, spać nie mogę. Nieśmiało więc zapytam: - Czy przewiduje pan pozew zbiorowy? Jeśli materiałów za mało, mogę dostarczyć więcej. Archiwum FM jest bogate. Co by nie zaśmiecać wątku kulinarnego proponuję dalszą grę w piegi przenieść do wątku poświęconego Pana osobie. Obojgu będzie łatwiej. Pan będzie miał materiał sądowy w jednym miejscu, a mnie uwolni od żmudnego przeklejania. Co Pan na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Przestraszył mnie Pan, spać nie mogę. Nieśmiało więc zapytam: - Czy przewiduje pan pozew zbiorowy? Jeśli materiałów za mało, mogę dostarczyć więcej. Archiwum FM jest bogate. Co by nie zaśmiecać wątku kulinarnego proponuję dalszą grę w piegi przenieść do wątku poświęconego Pana osobie. Obojgu będzie łatwiej. Pan będzie miał materiał sądowy w jednym miejscu, a mnie uwolni od żmudnego przeklejania. Co Pan na to? Pan nadal nie wie co to jest warzyć swe wypowiedzi.Po pierwsze nie tutaj po drugie jak mówi nasz Moderator finlandia jest zawsze prv.Proszę mi wybaczyć ale to ostatni post jaki jawnie do Pana napisałem.Nie posłuchał Pan mojej prośby , a szkoda.Żegnam i rzeczywiście Pan troll-uje i zaśmieca topik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.02.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Pan nadal nie wie co to jest warzyć swe wypowiedzi.Po pierwsze nie tutaj po drugie jak mówi nasz Moderator finlandia jest zawsze prv.Proszę mi wybaczyć ale to ostatni post jaki jawnie do Pana napisałem.Nie posłuchał Pan mojej prośby , a szkoda.Żegnam i rzeczywiście Pan troll-uje i zaśmieca topik. Zastanawia mnie cały czas jak sąd zareaguje na pozew wystosowany przez niktspecjalny przeciwko greengaz. Zapowiada się ciekawie. PS. To jak to jest z tym warzeniem wypowiedzi? Chodzi Panu o gotowanie wypowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 O rany, znowu za dużo tu niestrawnego NS-a. Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 02.02.2016 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Olać obszymurka i tyle. Był stek. http://s27.postimg.org/inh6swpcj/stek1.jpg Na wrzątku 45 s. http://s9.postimg.org/z86fpomtb/stek2.jpg Zgodnie ze sztuką kulinarną http://s21.postimg.org/3niyg0lev/stek3.jpg http://s12.postimg.org/q754miur1/stek4.jpg Szlachetny ser do brokuł i czosnku, super podnosi walory smakowe. http://s13.postimg.org/z5w0xikon/stek5.jpg Gotowe. http://s9.postimg.org/isc9i3b7j/stek6.jpg Edytowane 2 Lutego 2016 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Smakowicie ten stek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 02.02.2016 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Smakowicie ten stek wygląda A jaki pyszny. Oczywiście nie to żółte łaj... Edytowane 2 Lutego 2016 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.02.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Olać obszymurka i tyle. Wydaje się, że tym pięknym podsumowaniem można zakończyć. Ciąg dalszy we właściwym temacie. Ada, Pawle do dzieła.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 02.02.2016 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Zgodnie ze sztuką kulinarną http://s21.postimg.org/3niyg0lev/stek3.jpg http://s12.postimg.org/q754miur1/stek4.jpg http://s13.postimg.org/z5w0xikon/stek5.jpg Gotowe. http://s9.postimg.org/isc9i3b7j/stek6.jpg Nareszcie cos pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.02.2016 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Zgodnie ze sztuką kulinarną...Zgubiłaś na początku, dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.02.2016 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem bardzo podekscytowana, na dobry początek wyciełam małą próbkę do eksperymentu. http://s22.postimg.org/qok72kc5t/super_wolowina1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.02.2016 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Smak ma inny, taki trudny do opisania. Teraz wiem jak smakuje luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.02.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem bardzo podekscytowana, na dobry początek wyciełam małą próbkę do eksperymentu. http://s22.postimg.org/qok72kc5t/super_wolowina1.jpgWagyu jak nic, ale czy z Kobe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.02.2016 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Wagyu jak nic, ale czy z Kobe? Znajomy kupił w GB. 1kg - 200. Powiedział mi, że to rarytas(ribeye). Na chwilę obecną to czarna magia, dla takiej baby jak ja. Czy to wagyu, czy inne kobe lub coś innego, nie ma pojęcia, jest drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.02.2016 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 W temp. pokojowej zachodzi mleczno-błekitnym nalotem od tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.