niktspecjalny 11.02.2016 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Bardzo dziękuję Pawle za dobra rade. Dzisiaj zabijałam syfiastość wołowiny stekowej Limousine (z Auchan). Niespecjalnego psełdo steka posiekałam i dodałam do pikantnego dania z daktylami. Witam . Dzisiaj syfiastość groszku i pseudo wołowiny zabije polędwiczką wieprzową i dodam daktyle . Mega daktyle.Nie pasują za cholerę do tych składników ale dodam , bo kto dodaje w 21 wieku daktyle razem z zielonym groszkiem jakiś adansi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.02.2016 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Pychota, mniam mniam. Polecam. http://s12.postimg.org/i7tgt01el/na_ostro_8.jpg http://s8.postimg.org/k5w8i9i05/na_ostro_9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.02.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Pychota, mniam mniam. Polecam. I miłe dla oka - wszak jedzenie od "oczu" się zaczyna. Można? Można ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.02.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 I miłe dla oka - wszak jedzenie od "oczu" się zaczyna. Można? Można ! Oczywiście że można. Są tacy co robią jednak inaczej, np. kotlety z kurczaka na bazie polędwicy wieprzowej. Trzeba tylko zastosować niespecjalną panierke z soku cytryny i 1kg kurzego łajna. A to wszystko topione w tłuszczu na białej patelni. Panierka palce lizać, a kto ma inne zdanie to sprawa w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.02.2016 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo szybka kolacja. http://s12.postimg.org/su1jp7ojh/kolacja1.jpg Mrożony bulion z krewetek. Zawsze mroże pozostałości po owocach morza. http://s24.postimg.org/utb0ya6md/kolacja2a.jpg Gotowe. Prawda że szybko? http://s17.postimg.org/73x6d82jj/kolacja3a.jpg Polecam. Prawdziwa pychota! http://s21.postimg.org/d8cs85mnb/kolacja5a.jpg http://s12.postimg.org/5nn69nlrx/kolacja4.jpg Edytowane 11 Lutego 2016 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.02.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Na dwie osoby 750 gram krewetek to stanowczo za dużo. Danie jest wyjątkowo syte i smaczne. http://s23.postimg.org/bta0jhnbf/kolacja8a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 11.02.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.02.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Pychota, mniam mniam. Polecam..... Ślinotok na sam widok. Lubię tutaj zaglądać, gdy Ty, Ado, swoje kulinarne cudeńka prezentujesz Edytowane 11 Lutego 2016 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.02.2016 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Ślinotok na sam widok. Lubię tutaj zaglądać, gdy Ty, Ado, swoje kulinarne cudeńka prezentujesz Staram się jak mogę. Mam świetną wiadomość. Planowałam polędwice na walentynki, jednak za sprawą "płatnej protekcji" u najlepszego rzeźnika w stolicy będzie coś lepszego. Pawle serdecznie dziękuję, mięso na specjalne zamówienie odbieram dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.02.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Steki już odpoczywają w lodówce, do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.02.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 dla Marcina "medium rare" ... będzie pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.02.2016 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Pawle odebrałam odwłoki, jednak musiałam kupić cztery sztuki. Bardzo sympatyczny i miły ten Twój znajomy(Niedźwiedź Zielony). Tak jak pisałeś zamówić można prawie wszystko. Dodatkowo kupiłam jednego świeżego steka na japońskie eksperymenty. http://s29.postimg.org/kk7zwvp87/na_japonski1a.jpg http://s21.postimg.org/6q6v4rr9j/na_japonski_2aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.02.2016 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Z białym ryżem idzie mi łatwiej. Co do świeżego tuńczyka to rewelacja, jest cudowny. Pychota i niebo w ustach. http://s8.postimg.org/mk0h7jbut/na_japonski_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.02.2016 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) Marcin jest zachwycony, chce częsciej tego luksusu na kolację. Jedna mała uwaga, nóż musi być super ostry. Nie tyle co do krewetek, tylko do tuńczyka. http://s10.postimg.org/tmi837kqh/na_japonski_8.jpg Edytowane 12 Lutego 2016 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 No tak, ale w okolicach 3City takie rarytasy niedostępe A może jednak się mylę? Pawle - rozstrzygnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.02.2016 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 No tak, ale w okolicach 3City takie rarytasy niedostępe A może jednak się mylę? Pawle - rozstrzygnij Niestety w Twoim fyrtlu nie znam ... ale gdy wybierzesz się do Poznania lub Warszawy, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.02.2016 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Z białym ryżem idzie mi łatwiej. Co do świeżego tuńczyka to rewelacja, jest cudowny. Pychota i niebo w ustach. http://s8.postimg.org/mk0h7jbut/na_japonski_3.jpg Do "dzikiego" dodaj trochę soji i soku z cytryny ... lepiej się będzie "kleił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.02.2016 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Do "dzikiego" dodaj trochę soji i soku z cytryny ... lepiej się będzie "kleił" Kradnę ten patent, ale to już następnym razem. ps ponownie wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 13.02.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 [quote http://s29.postimg.org/kk7zwvp87/na_japonski1a.jpg http://s21.postimg.org/6q6v4rr9j/na_japonski_2aa.jpg Wspaniala uczta, az milo sie patrzy na takie jedzenie:DOd wczoraj w lodowce czeka moj filet mignon. Robie go dzis na Walentynkowa obiado -kolacje z pieczonymi szparagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.02.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 ... ... Od wczoraj w lodowce czeka moj filet mignon. Robie go dzis na Walentynkowa obiado -kolacje z pieczonymi szparagami. Napewno będzie to kolacja, wyśmienita (szparagi doskonale komponują sie z polędwicą) ... będziesz piekła na grillu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.