sSiwy12 18.02.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) A ja się grzecznie pytam, to może ktoś też grzecznie odpowie, bo grzeczność tego wymaga. Za co ada_marcin została, dzisiaj nad ranem, nakarmiona bananem ? dopisałem: Liczę na jakieś wyjaśnienie moderatora, dlaczego Ada została zbanowana?. Na FM jest tylko jeden honorowy moderator - jak to jest jego "sprawka" - napisze. Jak ktoś inny maczał w tym palce - zapomnij. Edytowane 18 Lutego 2016 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.02.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ps. I czegoś nie rozumiem. Chef Paul pisał o tej haniebnej sprawie (bo jest haniebna) wczoraj o 22, a Ada logowała sie na FM dzisiaj po godz. 6. I proponuję nowe hasło dla FM - tandeta górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.02.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 A ja się grzecznie pytam, to może ktoś też grzecznie odpowie, bo grzeczność tego wymaga. Za co ada_marcin została, dzisiaj nad ranem, nakarmiona bananem ? Widziałem fakt karmy, domyślam się też za co. A że teoretycznie mógłbym tego bana cofnąć, to czuję się tak, jakbym go poparł. Więc grzecznie odpowiadam: Adzie w pewnej szybkiej wymianie zdań powiedziało się o kilka słów za dużo (post jest usunięty). Osobom nie przepadającym za enesem to nie przeszkadzało, ale już dla kogoś postronnego mogło być obraźliwe. I tyle. To że ja ignoruję głosy enesa nie oznacza, że to jedyna słuszna postawa. Ban jest krótki, także nim tu wrócę to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jednak "umknęło" (post usunięty) ... a na cóż to się NS obraził tym razem ? ... brak aplauzu dla rewolucyjnych puzli (bazy) które tak pracowicie tutaj wstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.02.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Na FM jest tylko jeden honorowy moderator - jak to jest jego "sprawka" - napisze. Jak ktoś inny maczał w tym palce - zapomnij. Cytat dla przypomnienia. I teraz - a nie mówiłem, że honorowy (tylko jeden), nie nakarmił, ale popiera, to odpowiada. Niski ukłon z mojej strony, za to, dla Ciebie finlandia. Jesteś jedynym, który z szacunkiem traktuje wszystkich forumowiczów. Ps. A ponieważ ja nie jestem aż tak honorowy i grzeczny jak finlandia , to napiszę: Jak to jest, że znarcyziały i niekryształowy wypierdek mebla stajennego, twórca pornopotraw, ma aż taki wpływ, na wyzwalane negatywne emocje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 ... Niski ukłon z mojej strony, za to, dla Ciebie finlandia. Jesteś jedynym, który z szacunkiem traktuje wszystkich forumowiczów. ... zgadzam się całkowicie z powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.02.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Widziałem fakt karmy, domyślam się też za co. A że teoretycznie mógłbym tego bana cofnąć, to czuję się tak, jakbym go poparł. Więc grzecznie odpowiadam: Adzie w pewnej szybkiej wymianie zdań powiedziało się o kilka słów za dużo (post jest usunięty). Osobom nie przepadającym za enesem to nie przeszkadzało, ale już dla kogoś postronnego mogło być obraźliwe. I tyle. To że ja ignoruję głosy enesa nie oznacza, że to jedyna słuszna postawa. Ban jest krótki, także nim tu wrócę to się skończyMoże Ada miała rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 18.02.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Uczta dla ducha i ciała. Homar,słodka papryka i oliwka, czosnek nać i masło, szampan brut. http://s17.postimg.org/o2kb21wsf/homar_2.jpg http://s13.postimg.org/o2qgodrvr/homar_3.jpg http://s7.postimg.org/rwue5t017/homar_4.jpg http://s18.postimg.org/v4k64patl/homar_5.jpg http://s21.postimg.org/zf9urhtvr/homar_6.jpg http://s28.postimg.org/bcpekx9h9/homar_7.jpgps wyjaśnijmy sobie pewne sprawy jak dorośli ludzie, z pominięciem jednej osoby. Nie mam żalu do moderatorów choć to sprawa dyskusyjna, są i tak narażeni na czytanie korespondencji od idiotów, „samo życie”. Co do mojej osoby to kocham seks, robimy to czasami na kuchennym stole, lecz nie „daje tyłka”, za kawałek kiszonego ogórka, ziemniaka, buraka i pęczka marchewki z dodatkiem musztardy i majonezu, znam swoją wartość, może inne żony są tym spełnione nie ja. Edytowane 18 Lutego 2016 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Podejrzewam Ada, że ktoś Cię nie lubi ... chyba nie za seks ... może jacyś trawożercy ? Przygotowanie homara zgodne ze sztuką a szampan dopełnił tylko wyborny smak dania Pozdrowienia (i dla Marcina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 18.02.2016 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Może Ada miała rację? Na 102% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.02.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Na 102%Ja to wiem. Pytanie było retoryczne. Poza tym pyszności znów. Rozpieszczasz swojego faceta. Ten seks w kuchni... Och i ach! Jak kiedyś będziesz miała chęć na kuchenny skok w bok to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 18.02.2016 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Podejrzewam Ada, że ktoś Cię nie lubi ... chyba nie za seks ... może jacyś trawożercy ? Przygotowanie homara zgodne ze sztuką a szampan dopełnił tylko wyborny smak dania Pozdrowienia (i dla Marcina). Możliwe. Dziękuję! Zielony Niedzwiadek powiedział mi, że będzie w posiadaniu super dużych nowozelandzkich odwłoków. Z tego co wyczytałam, to im większy tym łatwiej oddziela sie mięso od skarupy i jest pewne że nie uszkodzi się dolnej membrany co jest ważne przed pieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 18.02.2016 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ja to wiem. Pytanie było retoryczne. Poza tym pyszności znów. Rozpieszczasz swojego faceta. Ten seks w kuchni... Och i ach! Jak kiedyś będziesz miała chęć na kuchenny skok w bok to zapraszam. Oczywiście z rozkoszą... na steki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.02.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 To się dopiero porobiło. Za seks teraz banują No, ale dobrze, że jesteś Ado znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2016 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ten cytat, dedykuję "finladii" Witam. Nie zrozumieliśmy się w tej gonitwie na bazy.Nie o picie alkoholu mi chodziło ale dupkę homara ,która wychwalana nie istnieje jakby to najprościej ,nie ma pokrycia. ... "kto sieje wiatr, ten zbiera burzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 19.02.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Z punktu anatomicznego, mało mnie interesuje, czy ten skorupiak ma dupkę, czy nie ma - a mieć musi bo sr... znaczy się wydala. Natomiast moje kubki smakowe (jak mam wybór) preferują langustę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.02.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Oczywiście z rozkoszą... na steki.Nazwijmy to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 20.02.2016 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Obiecane zdjecia stekow. Stek z grila z pieczonymi szparagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 20.02.2016 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Stek w tortillas z avocado z salsa z grilowanych pomidorow , czerwona cebula i papryczka chili plus margarita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 20.02.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Makaron z krewetkami w sosie cytrynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.