Chef Paul 30.12.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Chefie - to wszystko prawda, co o słoiku i IQ napisałeś, ale....brak reakcji to forma przyzwolenia, a mnie jakoś te "rzygowiny" niespecjalnie odpowiadają. Są po prostu obrzydliwe. Kochaniutka ... toż to czysty, żywy folklor ... proszę, nie odbieraj ludziom zabawy ps - mnie to naprawdę nie obraża, z odpowiedziami "na rzygowiny" sobie poradzę, bez ingerencji Redakcji ... ... ponadto w "bulu", również bywa wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No to kamień serca, Chefie To nic, że na odcisk Dobrej zabawy - tej jutrzejszej i ...dobrego kroku w ten nadchodzący 2016 rok. Wszystkim "rewolucjonistom", czytaczom i podglądaczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.12.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No to kamień serca, Chefie To nic, że na odcisk Dobrej zabawy - tej jutrzejszej i ...dobrego kroku w ten nadchodzący 2016 rok. Wszystkim "rewolucjonistom", czytaczom i podglądaczom Dzięki ... życzenia złożę jutro ... wraz z 10kg, świąteczną, pieczoną szynką (ehhhh ... te "nie polskie" tradycje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Szynka w piecu http://www.chefpaul.net/FB/DSC03540s.jpg ... wprawdzie "nie polska" ale piecze się tak samo (około 10kg, temp. 150°C, 9 godz.) ... cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.12.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wybaczcie. Nie mam pojęcia co kieruje tym użytkownikiem że wrzuca takie posty. Szukam jakiegoś powodu który mógłby go chociaż trochę usprawiedliwiać i ochronić przed długotrwałym banem. Wy możecie uznawać to tylko za obrzydliwe, ale inni użytkownicy po prostu odsuną się od takiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.01.2016 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Kochani Wszystkiego najsmaczniejszego w nadchodzącym 2016 http://www.chefpaul.net/FB/DSC03544s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.01.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Ślinka leci na sam widok. Co za szynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Ślinka leci na sam widok. Co za szynka! Potwierdzili Goście, którzy jedli Dziś, z jej kości i okrawków, zupa z różnych rodzajów fasoli, (w tym, fasolki szparagowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Żadna rewolucja ... udziec barani z ziemniaczkami i kapustą http://www.chefpaul.net/FB/DSC03559s.jpg Smaczne pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Chefie - jak nie rewolucja, skoro rewolucja - nareszcie normalnie tutaj. I smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.01.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Mam nadzieję ze normalność się nie skończy po upływie 7dni. Jak wrócę z urlopu to trochę posprzątam bo parę rzeczy nie powinno się tutaj znaleźć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A ja mam nadzieję, że w Nowym Roku dane nam wszystkim będzie bez NS-a dłużej niż tylko 7 dni się wewątkiem delektować Cena spokoju, smakowitych dań i pięknych zdjęć - warta tego. Poza tym, to co nowego w Nowym Roku w garnkach i na stołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 W Nowym Roku ... Rewolucja "pizza'owa" Pizza sticks ... z sosem "marinara" z ostrym cheddar http://www.chefpaul.net/FB/DSC03584s.jpg ... nie calzone, ... nie pizza ... rewolucyjnie http://www.chefpaul.net/FB/DSC03597s.jpg smakowite pozdrowienia grillowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.01.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ooo!! Te paluszki pizzowe baaardzo mnie się podobają Jakiś przepis może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ooo!! Te paluszki pizzowe baaardzo mnie się podobają Jakiś przepis może... Nic prostszego ... przepis na ciasto znasz http://www.chefpaul.net/FB/DSC03560s.jpg bazylia, oregano, czosnek, pieprz, majeranek, rozmaryn. ... skręcamy, by się ładnie trzymało ciasta http://www.chefpaul.net/FB/DSC03564s.jpg piekarnik (270°C, 5 minut - ja zrobiłem na grillu, na bloku solnym) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03574s.jpg "marinara", (pomidory, cebula, czosnek,, sól, cukier, pieprz, oliva, czerwone wytrawne wino, bazylia, rozmaryn, oregano), starty cheddar http://www.chefpaul.net/FB/DSC03579s.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. http://images78.fotosik.pl/224/447c477a18c239e2.jpg lubimy je jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.01.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. http://images78.fotosik.pl/224/447c477a18c239e2.jpg lubimy je jeść.No, no! Bułki z frytkami. Tego nie znajdziesz nawet w Ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.01.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Chefie - obrazki tak przekonujące, że chyba się pokuszę o wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) No, no! Bułki z frytkami. Tego nie znajdziesz nawet w Ameryce. To są longery z kejfsa , a są tak smaczne ,że nie potrzeba Ameryki by ich skosztować. http://images75.fotosik.pl/224/c9278c81759ecd2d.jpg Jest szynka konserwowa krakusa , gorgonzola ,jajka zielononóżki ,masło i pieprz oraz plaster wędzonej goudy. http://images76.fotosik.pl/224/48b1d43052f12302.jpg http://images77.fotosik.pl/224/967b2569984780d1.jpg http://images75.fotosik.pl/224/a08be03034a452b6.jpg Pamiętaj gorgonzola do jajek na sam koniec by się powoli wtopiła w całość.Jajka na goudę i zaginamy rożek.Smacznego. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.01.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam. Miałem około 40 dkg mięsa z królika i prawie 60 dkg łopatki.Zmieliłem na grubych oczkach.Dodałem 3 jajka ,czosnek ,sól himalajską,pieprz, kumin przetarty w moździerzu, tymianek ,podlałem zimnym bulionem .Wyrobiłem i włożyłem na wędlinę dojrzewającą do żaroodpornego naczynia.Zakryłem z góry także dojrzewającą polędwica bo mi szkoda jej było położyłem liski tymianku (nie przemarzł mi jeszcze) , a mięso mielone i tak z łopatki miało tłuszcz. http://images78.fotosik.pl/226/4fc7333e61d6d4cb.jpg http://images76.fotosik.pl/226/29ff5a8b38398125.jpg Do piekarnika temp 180 stC ,czas 1h 20 min. http://images78.fotosik.pl/226/528d28cc3c080fc3.jpg Podałem z kopytkami z wody w sosie serowym-koperkowym i ogórkami w jogurcie z cukrówką. http://images76.fotosik.pl/226/9b879abb6fcd1de5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.