Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zimowe Rewolucje czyli???

Recommended Posts

Rozumiem.Tylko ten 8 latek nie będzie wiedział ,że dodanie soku pomarańczowego do sera wzmocni-wzbogaci jego smak.Nie będzie wiedział także ,że fajniej będzie smakował gdy pieczarki przesmaży na maśle z dodatkiem np.miodu,cukru.Skropi sałatę jakimś winegret i poleje sosami które sam wykona.Nie rozumiesz tego?Nie będzie wiedział ,że zanim to przygotuje kromki -tosty wyjmie z tostera by zachować chrupkość , a dopiero potem włożyć do piekarnika by ser się rozpuścił.Nie rozumiesz tego???
To nie zmienia faktu, że zrobi to bez problemu 8 latek. Już to pisałem zrób kanapkę "w kratkę" pochwal się tym i koniecznie zamieść zdjęcie.

• Odpowiedzi 314
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://s27.postimg.org/dtphpnlcz/krewetki1.jpg

http://s22.postimg.org/4sqkh0dvl/krewetki2.jpg

Ada, jak zwykle doskonale i zgodnie ze sztuką kulinarną.

ps - sok pomarańczowy wzmacnia smak sera ? ... ciekawa teza :)

pieczarki z miodem ? ... karkołomne

... czekam na truskawki z masłem czosnkowym :) ;)

To nie kwestia tezy, czy gustu - istnieją też tacy ludzie, co posiadają kupki smakowe. :rolleyes:

Takie eksperymenty zwykle kończą się szybkim biegiem do WC, nie mniej czasem warto czegoś oryginalnego spróbować. Kiedyś z zaskoczeniem odkryliśmy z żoną, że rzodkiewki świetnie smakują z pastą kawiorową. :)

Takie eksperymenty zwykle kończą się szybkim biegiem do WC, nie mniej czasem warto czegoś oryginalnego spróbować. Kiedyś z zaskoczeniem odkryliśmy z żoną, że rzodkiewki świetnie smakują z pastą kawiorową. :)

Są rzeczy na tym świecie o których... Np. Małżeństwo Małgosi i Darka Złotozębnych.

Witam.

Jeśli tego nie ciachnie Finlandia Wasz opiekun i doradca to powiem ,że żal mi tego iż nie mogę z racji twojego wieku rozmawiać z tobą poważnie.Można kogoś nie lubić pasjami,Można nie kochać,nie tolerować,opluwać,gardzić.ubliżać, ......ale w wypowiedziach trzeba mieć klasę.Ty w tym wieku klasy nie masz.Jestem młodszym od ciebie forumowiczem - człowiekiem i dziwi mnie fakt ,że nie odpuszczasz.Człowiek takiego poziomu ,zasobu znajomości ,układów,posuwa się do takiej chamskiej samowolki słownej.Nakręciłeś już tylu ludzi by mnie upokorzyć.Czego ty człowieku chcesz ode mnie.??? .Inny inaczej greengaz zrobił sobie ze mnie pośmiewisku i to z twoim udziałem.Za obelżywe mobinngowanie mojej osoby i innych ubliżanie i inwigilowanie , niebawem odpowie.To karygodne by tak się działo.

Edytowane przez niktspecjalny

Witam.

........Inny inaczej greengaz zrobił sobie ze mnie pośmiewisku i to z twoim udziałem.Za obelżywe mobinngowanie mojej osoby i innych ubliżanie i inwigilowanie , niebawem odpowie.To karygodne by tak się działo.

Jeśli dobrze zrozumiałem mnie dotyczy tylko cytowana powyżej część postu, wiec nie odniosę do części pierwszej.

Drogi nieprzyjacielu.

Wyjaśnij proszę co to jest obelżywe mobinngowanie /cyt. z oryginału/ osobnika występującego incognito. Komu ubliżyłem i kogo inwigiluję?

Spróbuj uzupełnić wiedzę znaczenia mobbing /przy okazji pisownię/, a jak już ją posiądziesz oczekuję odpowiedzi.

Inaczej, to tylko kolejny bełkot zadufanego ignoranta.

Znaczenia: ignorant i zadufany nie są powszechnie uważane za obraźliwe.

niebawem odpowie traktuję jako kolejną groźbę i dopisuje do bogatego arsenału gróźb pod moim adresem.

Z co poniektórych nie trzeba robić pośmiewiska - są dostatecznie zabawni bez niczyjej pomocy.

Jeśli dobrze zrozumiałem mnie dotyczy tylko cytowana powyżej część postu, wiec nie odniosę do części pierwszej.

Drogi nieprzyjacielu.

Wyjaśnij proszę co to jest obelżywe mobinngowanie /cyt. z oryginału/ osobnika występującego incognito. Komu ubliżyłem i kogo inwigiluję?

Spróbuj uzupełnić wiedzę znaczenia mobbing /przy okazji pisownię/, a jak już ją posiądziesz oczekuję odpowiedzi.

Inaczej, to tylko kolejny bełkot zadufanego ignoranta.

Znaczenia: ignorant i zadufany nie są powszechnie uważane za obraźliwe.

niebawem odpowie traktuję jako kolejną groźbę i dopisuje do bogatego arsenału gróźb pod moim adresem.

Z co poniektórych nie trzeba robić pośmiewiska - są dostatecznie zabawni bez niczyjej pomocy.

Dałeś ciała.Powinieneś dostać bana za obrażanie ludzi w szpitalu.Kopie twej kpiny mam.Jesteś pozbawionym wszelkich zasad moralnych trollem.Twoje perwersyjne wypowiedzi pod moją osobą powinny być i będą przez mojego prawnika zauważone. To w historii FM będzie pierwszy proces o zniesławienie.Patrz jak to działa.

witam

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?70496-Z-kim-Niktspecjalny-nie-chce-rozmawia%C4%87/page7

I za to zapłacisz.W całej historii nie było takiego człowieka ,który tak obrażał forumowicza.Moje przy Pana są niczym.Pan obraża.Poniesie Pan z tego tytułu konsekwencje.Do zobaczenia.

Drogi nieprzyjacielu.

We wskazanym wątku są cytowane Twoje posty i do nich komentarze innych. Praktycznie nie ma nic mojego.

Jutro uzupełnię braki z ostatnich kilku dni. Zebrało się tego trochę.

Jeśli ktoś obraża, to Ty samego siebie. Zadaj sobie trud przeczytania całości, nalej sobie kieliszek wina lub weź tabletki i zastanów się nad sobą.

I za to zapłacisz - kolejna groźba.

PS. Dzięki za zwracanie się z dużej litery.

PS.2. Ile dostałeś banów i za co?

PS 3. Pewnie zauważyłeś, że ulubieńcem forumowiczów jesteś od listopada 2006 r.

Do zobaczenia.

Drogi nieprzyjacielu.

We wskazanym wątku są cytowane Twoje posty i do nich komentarze innych. Praktycznie nie ma nic mojego.

Jutro uzupełnię braki z ostatnich kilku dni. Zebrało się tego trochę.

Jeśli ktoś obraża, to Ty samego siebie. Zadaj sobie trud przeczytania całości, nalej sobie kieliszek wina lub weź tabletki i zastanów się nad sobą.

I za to zapłacisz - kolejna groźba.

PS. Dzięki za zwracanie się z dużej litery.

PS.2. Ile dostałeś banów i za co?

PS 3. Pewnie zauważyłeś, że ulubieńcem forumowiczów jesteś od listopada 2006 r.

Do zobaczenia.

To nie jest już nawet groźba jak Pan prawisz ,to jest sprawa.Zgodnie z regulaminem tego zacnego FM nie może być "prywaty" ,którą Pan poczyniłeś względem mojej osoby.Kara musi być i będzie.

Edytowane przez niktspecjalny
sprawa

Witam.

Chef chciałeś zobaczyć mój ser pleśniowy bo o to pytałeś :

Czy to przedstawione powyżej calzone, zrobiłeś osobiście ?

Robisz również sery pleśniowe ?

Podajesz gościom (domownikom), dania na papierowych talerzach ?

Jako "stary madafaka" zapytam jeszcze: Co chcesz przekazać forumowiczom, wpisami (delikatnie mówiąc), mijającymi się z prawdą, zarzucając jednocześnie swoim adwersarzom, brak jakichkolwiek zdolności kulinarnych ?

Za złą interpretację talerza powinienem się obrazić ale wiedząc ,że coraz częściej popełniasz błędy puszczam to płazem.Aby być adwersarzem w dyskusji trzeba mimo wszystko swoją osobą coś reprezentować.Ja ich tu nie widzę.To płotki (można cytować) nie znające podstawowych zagadnień kulinarnych.

Przedstawiam ci obiecane fotki.Nie wysilaj się bo i tak nie wiesz co to za ser pleśniowy.Przepis ma ponad 30 lat.

http://images77.fotosik.pl/290/020eb8ceee1ce8e8.jpg

Gdzie się kieruje??? Właśnie tu:

http://images78.fotosik.pl/290/c05f7d6f9bdc9aff.jpg

http://images75.fotosik.pl/290/2af6c204a435b0a0.jpg