zielonyplot 20.12.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Witam!Czy na gładź gipsową można położyć tynk cementowo-wapienny? Mam w przedpokoju i salonie położoną od kilku lat gładź, ale okazało się to w moim przypadku tak niepraktyczne, że chciałbym z tego zrezygnować i położyć zwykły tynk. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 20.12.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Pytanie z serii "czy można obciąć paznokcie tylko u jednej ręki?" Można ale to troche dziwne po co? brudzi sie czy kruszy? czy w jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonyplot 21.12.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Brudzi się.Zrezygnowałem jednak z tynku c-w, będę malował. W związku z tym jeszcze jedno pytanie: naprawiłem drobne ubytki gładzi gipsem szpachlowym. Czy trzeba to teraz przed malowaniem jakoś przeszpachlować, zagruntować? Nie chciałbym, żeby te naprawiane fragmenty były jakoś mocniej widoczne na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elvis26 21.12.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Przeszlifować i zagruntować. Po pierwszym malowaniu stwierdzisz czy konieczne są poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts