Slawko123 26.01.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 teoretycznie wapno gaszone, ale zawsze warto trochę to pomoczyć, tak aby wyeliminować do końca tlenek wapnia który pozostał w procesie produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 26.01.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Jeszcze zadam pytanie do fascynatów tynku z worka Jest takie wapno które nie trzeba moczyć w wodzie minimum 24 godziny przed uzyciem ? Do mnie pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 26.01.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Do mnie pijesz? chyba żartujesz ... Przedstawiam różnice, bo tutaj chyba jest istotna. Ja usłyszalem tylko co się znajduje w tynkach workowanych, mam nadzieję ze znajomy jest niedoinformowany. Tak samo tzw tynki gipsowe, gips to jest z doliny nidy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts