mrmeX 20.12.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Witam, mam bramę rok po gwarancji. Przy myciu bramy zauważyłem liczne pęcherze na segmentach, niektóre mają z 8 cm długości, większość do 2-3cm . Wszystkie są przy krawędziach segmentów. Skąd one się wzięły co dalej robić? Bo rozumiem, że producent już nie pomoże?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.03.2019 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Witam wykopałem stary wątek , gdyż po 6 latach i mnie to spotkało, podniosłem wątek może ktoś wie jak to naprawić , albo co z tym zrobić? Zamieszczę zdjęcia, aby ukazać jakość bramy która po okresie gwarancji wygląda coraz gorzej. Zapewne producent WIŚNIOWSKI zdaje sobie sprawę , że będę pisał na forum i przestrzegał o ich produkcie, nie zrobię tego ze zawiści, ale dlaczego ktoś ma kupić taki lub podobny produkt i być zawiedziony - nie co do jakości, ale estetyki co widać na załączonych zdjęciach. Brama sama w sobie jest ok , zamyka się, spełnia swoje zadanie - jako brama, podłączony napęd potrafi bez trudu ją odmykać i zamykać pomimo , że robi to ok 6-8 razy dziennie ale.....aby po kilku latach brama która jest pod okapem, nie narażona na deszcz, nie niszczona przez mechaniczne czynniki robiła się w pęcherze? co stanie się gdy to pęknie, a okleina odejdzie - aż boję się pomyśleć - brama to kawał elewacji nowego domu co jest pod spodem? może rdza? jakaś przyczyna musi tego być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.03.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 i kolejne Może ktoś wie co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kysztof_2 14.03.2019 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Zwrócił bym się do producenta ,ewentualnie do tego sprzedawcy od którego kupiłeś. Najpierw ładnie, grzecznie, po dobroci. A w razie braku odpowiedzi dać do zrozumienia ze można przecież przestrzec innych na forum przed kupnem takich bram. Przecież to nie jest sklep z pieczywem a bramy nie wymienia się co parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 15.03.2019 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ups, widzę chyba moją bramę i to w dodatku w tym samym kolorze. Na szczęście póki co u mnie nic się nie dzieje (dopiero 2 lata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.03.2019 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Zwrócił bym się do producenta ,ewentualnie do tego sprzedawcy od którego kupiłeś. Najpierw ładnie, grzecznie, po dobroci. A w razie braku odpowiedzi dać do zrozumienia ze można przecież przestrzec innych na forum przed kupnem takich bram. Przecież to nie jest sklep z pieczywem a bramy nie wymienia się co parę lat Czyli wg Ciebie "sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" i gwarancja ma być dożywotnia albo szantaż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 16.03.2019 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Zazwyczaj Wiśniowski, wymieniał taki wadliwy płaszcz bramy nieodpłatnie nawet po upływie gwarancji w dobrej woli, dbając o swoją reputację. Robił to mimo, że nie musiał. Natomiast jak podejdą do tematu w tym przypadku, jak ktoś zaczyna sprawę od szantażu w internecie, to nie wiem. Sorry ale ja bym chyba nie wymienił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 25.09.2021 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Temat trochę stary ale miałem pochwalić Wiśniowskiego więc pochwalę. Po 8 latach od założenia bramy również problem z okleiną, wyblakła i zaczęła się łuszczyć.. Dbając o dobrą reputację uznali reklamację i wymienili nieodpłatnie płaszcz bramy. Miło z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.09.2021 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Temat trochę stary ale miałem pochwalić Wiśniowskiego więc pochwalę. Po 8 latach od założenia bramy również problem z okleiną, wyblakła i zaczęła się łuszczyć.. Dbając o dobrą reputację uznali reklamację i wymienili nieodpłatnie płaszcz bramy. Miło z ich strony. Jaki miałeś kolor? tłoczenie? strukturę? Pytam z ciekawości. A za takie zachowanie firmy zasługują wyłącznie na pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 30.09.2021 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 U mnie był orzech wysokie tłoczenie woodgrain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.09.2021 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Aż dziwne, one uchodzą za teoretycznie lepsze, mniej na nich widać taką wadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts