sezam84 21.12.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam, Mam mały problem. Pomiędzy gzymsem a ościeżnicą mam 1cm wystającej pianki uciętej na równo z powierzchnią ściany. Mam Pytanie. Czy mogę ma to narzucić gładź gipsową...powiedzmy że wytnę tak z 1cm pianki w głąb. Czy lepiej wołać montażystów aby coś z tym zrobili. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Super 21.12.2015 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Czy mogl by pan wrzucic jakies zdiecie ? Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Super* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 22.12.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 wydłub troche pianki i uzupełnij najzwyklejszym gipsem szpachlowym. Potem dopiero gładź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts