jajmar 31.12.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 To masz po dwa te małe? Czy te duże na wysoki kant? Ja mam te duże jedno na lezaco i na to pełna cegła po długości tak myślałem żeby wykuc po długości ta jedna cegłę i tam wsunac nadproze 7cm strunbetonowe A jakie to ma znaczenie czy kolega ma dwa male czy duże? Ty masz ŹLE wykonane nadproża to już wiesz, czym to grozi od niczym do sporego ugięcie i np zniszczenia okna , ale to zalezy od dlugośći nadproża i obciążeń a nie od tego co kto ma wbudowane. A majster który zawsze żle montuje nadproża to nie majster tylko partacz. A kierownik to gdzie jest na majorce? To on za to odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczeeek 31.12.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Kierownik nic się nie interesuje. Także nie wiem co robic. Dach już prawie skończony więc tego nie rozbiore bo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fo_ 31.12.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Nadproża należy wzmocnić, ale majster i kierownik raczej nie odpowiedzą na pytanie ''jak?''. Pozostaje zlecić to konstruktorowi i wynająć ekipę, która dokona naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts