magda1984 23.12.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Witam, mam takie pytanie- chce zrobic obudowe kominka z płyt krzemianowo wapiennych np. PROMAT PROMASIL 950 -Ks grubość 3cm, i na to położyc takie płytki:http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/teakstone/teakstone-grys-mat-300x600 i teraz pytanie - czy mi ta obudowa wytrzyma ciezar tych płytek ? Obudowa bedzie prosta, bez zadnych poleczek itp. Jak to zrobic zeby mialo rece i nogi i bylo solidnie wykonane ? Dzieki za porady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1984 23.12.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Widze ze jeszcze plyty Silca są w dobrej cenie, czy one by sie nadawały? Generalnie chodzi mi o to czy z tych plyt da rade zrobic obudowe-stelaz pod płytki z linku wyzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 23.12.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Trochę mało danych. Proszę o kontakt na maila [email protected] - chętnie coś fajnego zaprojektujemy dla Pani. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts