Blazej.kata 24.12.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Witam jak w temacie, chodzi mi o jakieś informacje dotyczące wykonania płyty fundamentowej pod dom z bali- może ktoś ma doświadczenia z tym tematem i może zaproponować wykonawcę - na co zwrócić uwagę lokalizacja - okolice Krakowa pzdr Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohara1719506238 17.02.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 ja mam dom z bala na płycie grzewczej. Ważna jest izolacja między płytą a pierwszym balem - u nas wpłynęła kiedyś woda gdy mocno zacinało bo okazało się, że był ubytek pianki montażowej w tym miejscu ale dało się to szybko naprawić bez wielkich kombinacji... Teraz wszystko się sprawuje bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts