qosek 26.12.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Cześć, Dół domu - deski i płytki położy ekipa. Półpiętro i góra - panele - w ramach oszczędności będę robił sam. I teraz pytanie - w jakim kierunku układać panele w poszczególnych pomieszczeniach ? (i czy robić "progi" między pokojami, czy próbować kontynuować panele) Ustawienie domu - długa oś północ-południe (okna w pomieszczeniu 7 wychodzą na północ, balkon w pomieszczeniach 3 i 4 wychodzi na południe) (okna dachowe w pomieszczeniu 7 zostały zmienione - obydwa wychodzą na wschód, nie ma okna na zachód) Ja myślę: - 1 (tutaj nie wiem), chyba w orientacji wsch-zach - 3 - północ-południe (chociaż, więcej okien jest od wschodu, więc też jestem niezbyt pewien) - 4 - północ-południe - 5 - wschód-zachód - 6 - łazienka (brak paneli) - 7 - północ-południe - 8 - północ-południe (bo mniej docinania ?) - 9 - północ-południe (pomiędzy 7 i 9 nie będzie drzwi [tylko framuga] - i teraz pytanie - kombinować tak by było bez progu, czy wstawiać próg ?) Co o tym myślicie ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts