Rybacki 26.12.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Drogie Panie, Moja siostra piszę pracę magisterską na temat rynku usług kosmetycznych. Na potrzeby pracy przeprowadza m.in.: badanie dotyczące tego, jak kobiety w Polsce korzystają z usług typu manicure, pedicure i czym kierują się wybierając takie usługi. Chciałbym bardzo serdecznie prosić Was o wypełnienie krótkiej ankiety - nie zajmie więcej niż 5 minut. Poniżej linkhttp://moje-ankiety.pl/respond-81104.html Z góry bardzo serdecznie dziękuję za Waszą pomoc. Niezainteresowane osoby przepraszam bardzo za spam. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka_brnt 29.12.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Wypełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jute 05.01.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 wypełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.01.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A to panowie - ty SEXISTO, XENOFOBIE, RASISTO I ANTYSEMITO ! - niby nie mogą chodzić do manicurzystki ??? Podaję cię do prokuratury za mowę nienawiści !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 09.01.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Mogę za żonę odpowiedzieć - chodzi ale bardzo rzadko (mam nadzieję!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broda11 16.01.2016 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Moja za to co miesiąc. Paznokcie to mały pryszcz gorsze są rzęsy i kwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 21.01.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Teraz większość kobiet chodzi. U mnie żona a nawet córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica000 07.02.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Nie wszystkie chodzą. Teraz mozna kupić tyle ozdób do paznokci, lakierów, a na youtube obejrzec filmiki jak zdobić paznokcie, ze naprawdę w domu kobieta sama jest w stanie zadbać o paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanulka88 26.01.2022 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Ankieta pewnie już nieaktualna, ale gdyby ktoś się zastanawiał czy robić hybrydę u kosmetyczki, czy w domu, to polecam najpierw pójść do kosmetyczki, zobaczyć jak ona to robi, a później ogarnąć sobie zestaw do domu, w dobrej cenie są z tej firmy, dobrze się trzymają i cena zachęcająca Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts