SolarSolar 26.12.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Witam najwyższy czas na zakup zaworów termostatycznych i teraz moje pytanie jakiej firmy tak aby działały przez lata i żebym nie musiał przepłacać?? Danfoss jest w cenie jakichś 70 zł za komplet ale jest wiele innych firm tylko jako laik nie wiem na które warto zwracać uwagę...dom ma zaledwie kilka lat tak więc chcę coś działającego na lata... Możecie jakieś firmy polecić??Jak wiecie czy jest w jakimś sklepie promocja czy cuś to też się nie obrażę Poszukuję zaworów kątowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maher 26.12.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Skąd wiesz że zawory termostatyczne są najlepszym i najtańszym rozwiązaniem, może wystarczy kupić czujnik temperatury lub sterownik pokojowy do wzorcowego pomieszczenia. Opisz jakie masz ogrzewanie, czym sterowane to można dobrać lepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SolarSolar 28.12.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam wiem z tego forum: http://forum.bolecki.pl/index.php?topic=329.new#new Termostaty tak czy siak zamówię tylko pytanie jakiej firmy??Myślę ze zamowie na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts