Marcin z Pomorza 15.07.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Rozglądam się za kotłem na drewno i węgiel. Czy kotły Buderus'a są godne uwagi ??? Może ktoś ma coś takiego u siebie, albo może wie coś na ich temat. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 15.07.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Buderus ma wiele róznych konstrukcji. Ostatnio widziałem bliźniaczo podobny do naszego Camina. Jeżeli o tym samym myślimy, to jest to kocioł z górnym spalaniem. Daj jakiś link, gdzie można obejrzeć obiekt Twojego zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betty 15.07.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Zakup totalnie bez sensu. Za drogo (nie sprawdzałam ale jestem pewna ceny wywalonej w kosmos). Nie przepłacaj za znaczek firmowy i wymyślne teorie Panów od marketingu i reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 16.07.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 budrus to bez wątpienia dobra firma, posiadająca stosunkowo drogie produkty. sam osobiście posiadam kocioł firmy zębiec i jestem z niego bardzo zadowolony, palę wszystkim (węgiel, koks, drewno, brykiety, itp) sprawuje się już dwa sezony bez zarzutów, dzięki dużej komorze spalania na dobę muszę ładować max 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.07.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 pwp możesz powiedzieć czym palisz przy 3 załadowaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Pomorza 16.07.2004 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Kotły Buderusa możecie obejrzeć na stronie http://www.buderus.pl i nie wydaje mi się żebym przepłacał - ceny podobne do innych producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 16.07.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Marcin. Buderus handluje także kotłami innych firm. W ofercie ma ich multum. Nie mówmy o cenach tylko o kotle. Jak można udzielić odpowiedzi nie znając nawet symbolu, nazwy tego kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betty 19.07.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Muszę zweryfikować swoją poprzednią wypowiedź. Cena stałopalnych Buderusów jest atrakcyjna. Warto byłoby im się przyjrzeć bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 19.07.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Czy doczekam się symbolu, nazwy tego kotła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.07.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witajcie. Kotły o których piszesz to buderus dor(na drewno)-osobiście wybrałbym atmosa-tańszy lub wielopaliwowego ferruma).Ten drugi to buderus dor czyli wcześniej dakon dor-rzeczywiście dość ciekawa konstrukcja przy nie powalającej cenie ,tyle tylko że jedyną "automatyczną" regulacją jest regulator siągu Honeywella.No i ta maleńka komora załadowcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.07.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Przepraszam o tym pierwszym chciałem napisać "buderus kp" taki "zerżnięty atmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts