GraMar 28.12.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam.Nie mam na parterze wylewek i chyba nic nie zrobię przez zimę...Na szczęście mam z garażokotłowni już wydzieloną kotłownię i zamontowane drzwi między garażem a kotłownią oraz kotłownią/częścią mieszkalną. Czy ma ktoś patent na ocieplenie pomieszczenia garażowego z bramą segmentową?Może położyć tam rozwiniętą wełnę mineralną, mam kupione 8 szt po 5m? Nie zmarnuję jej w ten sposób?- Jest planowana na ocieplenie skosów strychu nad mieszkalnym piętrem. Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, a przede wszystkim wszystkim życzę zdrowia!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 28.12.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ja u dolu (pod brama) polozyleem resztki styropianu hydro (ktore zostaly z elewacji). Brama sie super na tym zamyka (dociskajac styropian do chudziaka) - jest szczelne, woda tez za bardzo nie przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 02.01.2016 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Poupychałam boczne i górne szczeliny bramy oraz rozłożyłam na chudziaku wełnę mineralną Ursa 0,045-zobaczymy co dalej.Wczoraj o godz 15ej na czujce pogodowej (-)9*C, przy bramie (+)3,4*C, w kotłowni na chudziaku 6,8*C mierzone pirometrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts