jablonix 28.12.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam. Chcę zrobić 2 kamery wewnątrz domu i 2 na zewnątrz znalazłem zestaw ale jestem laikiem czy coś takiego warto kupić http://ivolta.pl/cctvbox36_zestaw_monitoringu_dom_4_kamery_kop_rejestrator_1tb/8586/produkt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joop 08.01.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 System analogowy. Może lepiej poszukać czegoś w jakości HD ? Podaj - jaki kabel masz lub planujesz mieć (skrętka czy koncentryk) Jaki chcesz przeznaczyć budżet, ile chcesz zapisu nagrań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sz_majewski 17.03.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Jak dla mnie jedyną opcją jest AHD 1,3 Mpx W identycznej jak podany zestaw cenie możesz znaleźć 4 kamery 1TB + rejestrator, ale jakościowo będzie 100 razy lepiej. Skrętka czy koncentryczny - bez znaczenia, skoro już położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts