zosiek 15.07.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Do gotowego domku jeszcze daleko ale też chciałam się troszeczkę pochwalić, tylko nie wiem, czy łącze wstawię dobre.http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=6&id=24286&zid=295175&r=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.07.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 chyba nie do końca udało się, link jest na rejestrację a nie na Twój album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 15.07.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Widze, widze ... ciemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 15.07.2004 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 To pomóżcie, do czego ma się odnosić link? Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 15.07.2004 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Spróbuję tak:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24286&grupa=4&kat=0&a=zosiaiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 15.07.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Widze, widze ... swiatelko w ciemnosci. Znaczy sie album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 15.07.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Gratulacje! widać już zdjęcia, ale co to za projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 15.07.2004 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Gratulacje! widać już zdjęcia, ale co to za projekt? Projekt indywidualny i do tego rysowany ręcznie, więc nie mam ładnego zdjęcia. Dostaliśmy takie warunki zabudowy, że każdy gotowy projekt, który odpowiadał naszym oczekiwaniom musiałby przejść odpłatne zmiany. Doszliśmy do wniosku, że za projekt indywidualny zapłacimy tyle samo co za gotowca ze zmianami i do tego będziemy mieli takie pomieszczenia jakie chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 15.07.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Zosiek Super domek... jestem ciekawa dalszych zdjęć ..trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 zosiek,a gdzieś Wasz projekt był publikowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 16.07.2004 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Zosiek Super domek... jestem ciekawa dalszych zdjęć ..trzymam kciuki Dziękuję bardzo. Dalsze zdjęcia będą jak wypstrykam całą kliszę i wywołam, bo nie mam cyfrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 16.07.2004 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 zosiek, a gdzieś Wasz projekt był publikowany? Publikowany? Nie sądzę żeby gdzieś był publikowany. Jest to projekt indywidualny, a wyglądało to tak: oboje z mężem narysowaliśmy na kartkach rzyt parteru, garażu i poddasza i jaki ma być dach. Wszystko narysowaliśmy dokładnie w takich wymiarach jakich ma być w skali 1:100 i to wszystko zanieśliśmy do pani projektant, która na podstawie naszych rysunków i wytycznych zrobiła projekt. Taki projekt w zupałności wystarczył do uzyskania pozwolenia na budowę. Ps. Wcześniej oczywiście przez jakieś dwa lata kupowałam wszelkie katalogi z projektami, muratora i wszelkie czasopisma związane z domem. I o dziwo nie poszły one na marne - sporo się dowiedziałam i nauczyłam. Dzięki katalogom wyobraziłam sobie cały metraż pomieszczeń, które chcę mieć w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a konstrukcję Pani architekt też zrobiła?bo same rysunki to chyba nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 16.07.2004 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a konstrukcję Pani architekt też zrobiła? bo same rysunki to chyba nie wszystko Jak najbardziej, zrobiła wszystko co jest niezbędne w projekcie. W przeciwnym wypadku projekt byłby cofnięty. A w architekturze byli tak drobiazgowi, że pieczątki wymagali na prawie każdej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 to Wasz architekt mógł opublikować w jakims katalogu, przejrzyj jakieś nowe katalogi i może znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 16.07.2004 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 to Wasz architekt mógł opublikować w jakims katalogu, przejrzyj jakieś nowe katalogi i może znajdziesz Jeśli nawet, to niech się cieszą ci co z niego skorzystają. Nie jestem zazdrosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 16.07.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Gratulacje! widać już zdjęcia, ale co to za projekt? Projekt indywidualny i do tego rysowany ręcznie, więc nie mam ładnego zdjęcia. Dostaliśmy takie warunki zabudowy, że każdy gotowy projekt, który odpowiadał naszym oczekiwaniom musiałby przejść odpłatne zmiany. Doszliśmy do wniosku, że za projekt indywidualny zapłacimy tyle samo co za gotowca ze zmianami i do tego będziemy mieli takie pomieszczenia jakie chcemy. to tak jak u mnie....brak cyfrówki ....i pstrykam i pstrykam i coś ta klisza nie chce się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 można zeskanować projekt tzn rzut albo elewacje i wrzucić w album fajny domek, parterowy, czy z poddaszem? a garaż w bryle czy z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 03.08.2004 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam po urlopie.Domek jest parterowy z użytkowym poddaszem. Garaż jest dostawiony do bryły domu, nad nim powierzchnia użytkowa. W najbliższym czasie postaram się wstawić do albumu rysunki elewacji - za każdy dzień zwłoki z góry przepraszam (okres budowlany).Serdeczne pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 09.08.2004 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wreszcie znalazłam chwilkę czasu i wstawiłam rysunki elewacji do albumu. Przepraszam za kiepską jakość skanu - za bardzo się spieszyłam. W najbliższym czasie postaram się poprawić i zeskanować rzuty parteru i poddasza.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24286&grupa=4&kat=0&a=zosiaiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts