bodzio_g 13.08.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Patrze i patrze i nie widze rysunków, chyba cos nie tak. Ale będzie frajda , jak już przykryjesz dach - "przeżyj to sama" Musze to zobaczyć Dzieki za wgląd do moich fotek Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 13.08.2004 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Patrze i patrze i nie widze rysunków, chyba cos nie tak. Ale będzie frajda , jak już przykryjesz dach - "przeżyj to sama" Musze to zobaczyć Dzieki za wgląd do moich fotek Nara Faktycznie nie ma rysunków, nie wiem dla czego. Spróbuję wstawić jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 13.08.2004 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Wstawiłam ponownie. Mam nadzieję, że teraz nie znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.08.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 No , no tera to klasia. Teraz widać jaka fajna chacia bedzie. Szkoda , że ja nie moge wstawic szkiców elewacji, ani rzutów, ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 14.08.2004 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 No , no tera to klasia. Teraz widać jaka fajna chacia bedzie. Szkoda , że ja nie moge wstawic szkiców elewacji, ani rzutów, ale może kiedyś Dzięki Bodzio. Ty nie musisz wstawiać szkiców elewacji, bo Twój dom jest już zadaszony i widać już stan faktyczny a nie rysunki do czego mi jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.08.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 19.08.2004 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Nie wiem dla czego ale ciągle znikają mi rysunki elewacji. Dodawałam już kilka razy a tu ich za dwa dni nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 10.09.2004 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 No i są pierwsze krokwie http://foto.onet.pl/upload/40/51/_329994_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts