Slawko123 28.12.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam. Mam dylemat odnośnie strony z której ma być głowica termostatyczna. Zamontować grzejnik aby głowica była po lewej stronie (A) czy prawej (B)? Jak byłoby poprawnie i lepiej pod względem działania tego zaworu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 29.12.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witam. Mam dylemat odnośnie strony z której ma być głowica termostatyczna. Zamontować grzejnik aby głowica była po lewej stronie (A) czy prawej (B)? Jak byłoby poprawnie i lepiej pod względem działania tego zaworu?[ATTACH=CONFIG]341623[/ATTACH] ja bym zrobil bardziej pod skosem, tylko pamietaj ze glowica jest z tej strony co podejscia do grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 29.12.2015 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Pamiętam, dlatego pytam, bo nie wiem z której strony zrobić podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts