Mayestro 29.12.2015 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Witam na wstępie chciałbym powiedzieć ze na tym się całkowicie nie znam i proszę o rade co dalej zrobić.Wiec zacznę od początku jest to metraż 62m zrobiona została wylewka styrbeton , ( dylatacja zrobiona zagruntowane) od początku miałem wątpliwości co do gęstości betonu był za suchy i za dużo styropianu EFEKT taki ze dobrze nie zatarte po wyschnięciu zaczęło bardzo się pylic mozna było goła ręka przejechać i sypało się jak stary tynk na ścianie nie wspomnę o sporych ubytkach takie ze mój kciuk się chował, no wpoządku wezwałem tego fachurę, kombinował by na to cienko dać anyhydrat a ze nie miałem kogo się poradzić mówię na razie nie wiec zrobił sama cienka może 2 mmm cementową ( zwykły cement) teraz ta cienka warstwa jak wyschła puknie się paznokciem w niektórych miejscach to albo pusto czyli nie złapało podłoża i pełno pęknięć , będą to dzielone pomieszczenia kuchnia mała dwa pokoiki i salon, w kuchni mi zrobił mocniejszy beton mniej styropianu ale na cała powierzchnie zalał cienko tym cementem wszędzie maja być panele a w kuchni płytki pierwszy raz takie coś pisze i proszę o pomoc mam nadzieje ze ktoś mi pomoże poradzi jak mam postąpić. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Mayestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts