kashinho 29.12.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witam Forumowiczów, Przydarzył mi się wypadek, kiedy jeden z gości za mocno przekręcił klamkę.. Poszło łożysko lub jakkolwiek to nazwać w klamce, które steruje ustawieniem drzwi. Po odkręceniu klamki, od razu z nią wypadło pół łożyska, a druga połówka dalej mocno siedzi w gnieździe. Nie wiem za bardzo jak podejść do problemu. Ciężko mi wyciągnąć z gniazda tą drugą połówkę i zastanawiam się czy spróbować rozwiązania siłowego, czy trzeba zdejmować całą zasuwnicę? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Dzięki z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 29.12.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Zasuwnica do wymiany. Tego się nie naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashinho 29.12.2015 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dzięki z góry za odpowiedź. Dzwoniłem do producenta okien z zapytaniem o koszt wymiany zasuwnicy i padła strasznie duża kwota rzędu 400zł.Czy dopasowanie zasuwnicy i jej wymiana to jakieś duże halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 29.12.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 A to zwykła zasuwnica czy z wkładką na klucz? Jeśli zwykła to poszukaj innego serwisu, znajdziesz taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts