AkitaInu 30.12.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Witam Mój pierwszy post, jeżeli umieściłem go w złym dziale z góry przepraszam. Moje pytanie jest w sumie proste. Jaka może być temperatura w rurkach od ogrzewania podłogowego? Dodatkowo - jaka temperatura może być ustawiona na termostacie przez który leci woda do listwy gdzie woda jest rozdzielana na poszczególne obiegi ? Woda jest grzana z pieca na gaz, tam minimalna temperatura wynosi 40 stopni (efektywnie piec na tym ustawieniu pokazuje ok 40-kilka procent) i czy taka temperatura może lecieć do termostatu który de-facto (chyba) miesza wodę doprowadzoną do podłogówki? Dziękuje bardzo za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/206974-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-jaka-temperatura-na-termostacie-dop%C5%82yw-do-listwy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts