Adam626 30.12.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Instalacja napełniona jest od roku, obecnie można powiedzieć drugi sezon pracuje choć pierwszy pełny. Sprawdziłem dziś wodę tzn z kotła odkręciłem kranik i oczom moim ukazała się woda jak na zdjęciu. Myślę ze nie jest źle bo jest całkowicie klarowna. Spodziewałem się że będzie zasyfiona (w obiegu jest też grzejnik drabinkowy). Ale czuć smrodek. Może warto zmienić wodę. Jak to zrobić? czy da się odkręcić kran spustu i kran napełniania odmierzyć ilość litrów i już? CZy w ten sposób będę spuszczał świeżo nalewaną wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.12.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ale czuć smrodek. Może warto zmienić wodę. po co? chcesz sobie odkładać świeży kamień w instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 02.01.2016 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 woda była zalewana ze zmiękczacza więc kamienia nie bedzie. Tak myslalem o zmianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts