radecki1987 01.01.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Bardzo serdecznie wszystkim mówię dzień dobry w Nowym Roku. Przede wszystkim zdrowia, cała reszta jakoś się ułoży jeśli na zdrowie narzekań nie będzie powodów. Powodzenia w nowych inwestycjach oraz spokojnego finalizowania obecnie trwających. Dom trzeba polubić tak więc ciepła rodzinnego i radości z mieszkania dla wszystkich czy to w domkach czy mieszkaniach, niech w 2016 roku każdy mieszka spokojnie, radośnie i bezpiecznie przepełniając wnętrza otaczających ścian ciepłem rodzinnym i miłością. Wszystkiego Dobrego !!! Na forum od paru dni, trafiłem szukając pomocy i dobrej rady przy ustawieniach pieca, mam nadzieję że poza korzyściami jakie tu znajdę sam będę mógł komuś posłużyć dobrym słowem i użyteczną radą. Jeszcze raz Siema !! PozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts