amtk 02.01.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Zastanawiam się nad kupnem drabiny aluminiowej 3x 10 lub 3x11. Czy moglibyście mi coś doradzić, oferta jest dość duża a ja nie mam specjalnego rozeznania w temacie. Na pewno musi być solidna, aby nie zawiodła podczas prac na wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszww24 17.03.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Cześć, temat jest bardzo szeroki, ale jeśli szukasz czegoś bezpiecznego to polecam krause, taniedrabiny.pl i crynoline. krause i cryno to podobna jakość, ****l świetne cenowo, jeśli zależy Ci na dodatkowym bezpieczeństwie, to zastanów się nad zakupem drabiny z koszem anty-spadowym, Drabiny Krauze i crynoline mają tutaj naprawdę dobrą renomę. Jeśli chodzi o rynek drabin kotwionych to jest naprawdę ogromny, ale moim zdaniem nie ma co przepłacać, każda z tych 3 firm zapewni Ci wysoki poziom bezpieczeństwa. Edytowane 5 Maja 2016 przez finlandia reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 17.03.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Polecam Krause Tribilo 3x10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts