Michał - Grand 02.01.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Witam jeżeli planujecie zakup schodów i drzwi od stolarza to zdecydowanie moge polecić Pana Stanisława Kwidzińskiego Schody Kwidziński .Mi również znajomy polexił tą firmę z okolic trujmiasta słowny terminowy a co najważniejsze wykonana praca godna polecenia . Edytowane 2 Marca 2017 przez Tomaszs131 Spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana Hana 02.03.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Pan chyba żartuje z tym szanownym Panem Kwidzyńskim. Terminowy?????? Od marca zeszłego roku obiecuje, że przyjedzie poprawić źle wykonaną robotę. Wstawił mi lacobel (tj. szkło ze wzorem, u mnie to są słoneczniki na łące), pomazał jak dziecko sylikonem i przykleił do ściany. Lacobel pękł po pięciu dniach, później pojawiły się plamy w skutek odciągnięcia sylikonem obrazu od szkła i szkło zaczęło się kruszyć. Dzwonię do Pana Kwidzińskiego, piszę sms-y, żeby przyjechał i nic, jak kamień w wodę. Po prostu specjalista wykwalifikowany na wszystkie możliwe sposoby. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba, że ktoś na własny koszt chce naprawiać. Dodam jeszcze, że drzwi wykonał z drewna, które po roku zaczęło pękać. Solidny???? To na pewno nie jest określenie do niego. Słowny????? Kilkakrotnie obiecał, że wymieni lacobel i nic do tej pory nie zrobił w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts