Cren212 02.01.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Witam Mam problem ze szlifowaniem gładzi gipsowej.Wykonałem dwie warstwy gładzi po czym zabrałem się za szlifowanie. Tu pojawił się problem bo w ogólnie szlifuje się dobrze ale w niektórych miejscach struktura jest inna jakby bardziej szorstka. W innych miejscach jest jakby gładka jak szkło.Pojawiają się też cienkie paski szorstkiej gładzi która ściera się pod palcem. Czy ktoś się spotkał z czyms takim? Czym to moze byc spowodowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loocago 16.04.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Witam!Mam ten sam problem i nie mogę znaleźć żadnej logicznej odpowiedzi. Na pewno nie jest to przecieranie do pierwszej warstwy, bo wystarczy zacząć szlifować i po chwili w jednym miejscu normalnie się szlifuje i leci pył a obok pojawia się bardo twarda jakby skorupa śliska i błyszcząca... szlifując mocniej to śliskie i twarde miejsce przeciera się warstwę śliską jednak tuz obok robi się to samo. Szlifuje żyrafą i ręcznie bez róznicy. Szlag mnie trafi, masakra syfiasty Stabil... Może ktoś wie co jest grane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.05.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Szanowni Państwo, być może przyczyną opisanych trudności jest nieodpowiednie rozmieszanie materiału (niewłaściwa ilość wody, użycie złego mieszadła), co przekłada się na strukturę wyrobu. Najlepiej będzie skontaktować się z producentem gładzi i wyjaśnić z nim występujący problem. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts