Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

P.S. Mamy drużynę piłkarską, więc drżyj ekipo forumowa...

Redakcja zebrała drużynę i pewnie już ostro trenują :wink: :) .

My Forumowiczenie nie możemy być gorsi 8) .

Na polecenie "służbowe" Krystiana otwieram listę chętnych do zmierzenia się z GODNYM PRZECIWNIKIEM - REDAKCJĄ :wink: :)

Otwieram zatem listę Kadry Forumowej.

1. Bramka - Krystian / gospodarz ma swoje prawa a i gabarytowo odpowiedni - budzi respekt u przeciwnika :)

No i są następni ochotnicy:

2.Majka,

3 pitbull,

4 maksiu

5 Uller

6 Grzegorz63

7 Teska

8 mąż Teski

9 AgaJG

10 mąż Agi

11 Olsen

12 Loop

Czekam na zgłoszenia dalszych. :D

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to od dzis zasuwam na rowerku trenigowym zeby zgubic troche zbednych kilogramow.. no i biore od sasiada kasety z meczami z euro i podgladam technike :D i taktyke :D

Maksiu brawo !!!!

I tak trzymaj, a reszta zawodników...proszę brać przykład z maksia i rozpocząć trening :)

Przyznam szczerze, że z przyjemnością bym zagrał w tym meczu o ile jeszcze znajdzie się miejsce (chociażby w głębokiej rezerwie).

Treningi rozpocząłem od wczoraj. Wykazuję się na razie całkowitym nie przygotowaniem kondycyjnym. Po dwudziestu minutach kopania piłki o mało co nie padłem. Ale ten element postaram się dopracować do meczu.

Pozdrawiam.

W kwestii formalnej.

Lista chętnych zawodników aktualizowana jest w pierwszym moim poście tego wątku :)

a może tak po prostu kupić ten mecz???

:lol:

Modulor prowadzę rozmowy w tym kierunku :wink: , ale bez kasy to można jedynie wynegocjowć wynik " Do przerwy 0:1" tylko nie wiadomo dla której drużyny :wink: :)

Przyznam szczerze, że z przyjemnością bym zagrał w tym meczu o ile jeszcze znajdzie się miejsce (chociażby w głębokiej rezerwie).

Treningi rozpocząłem od wczoraj. Wykazuję się na razie całkowitym nie przygotowaniem kondycyjnym. Po dwudziestu minutach kopania piłki o mało co nie padłem. Ale ten element postaram się dopracować do meczu.

Pozdrawiam.

Uller z takim nastawieniem bojowym i przygotowniem kondycyjnym do meczu to tylko do ataku się nadajesz :wink: :D

No i Grzegorza też wpisałam :wink:

Jesteś na liście

Po niedzielnym przypomnieniu jak wygląda piłka i co się z nią robi od wczoraj zabrałem się za poważne treningi :wink: . Na początek bieg na kilometr (osiem kółek dookoła domu i paru drzew, oczywiście po pracy przy wykańczaniu domu). Czasu nie mierzyłem, bo bałem się że stoper się przekręci parę razy, ale zamierzony cel osiągnąłem – dobiegłem :) . Niestety kolka dobijała mnie od połowy dystansu :( , a po biegu myślałem że płuca wypluję. Dyszałem jak pies sąsiada. Ale początki bywają trudne nie zamierzam się poddać.

Pozdrawiam całą kadrę.

Luśka a tak liczyłam na Twój udział :-? . Czekałam z niecierpliwością na powrót z urlopu i zapisanie się na listę uczestników. Mam nadzieję, że się jakoś wyrobisz do spotkania w Ogrodzieńcu :) :roll: , bo kto będzie sędziował :wink: 8) ?

Uller i tak trzymać do 28 sierpnia :) :) :)