EDZIA 15.07.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 P.S. Mamy drużynę piłkarską, więc drżyj ekipo forumowa... Redakcja zebrała drużynę i pewnie już ostro trenują . My Forumowiczenie nie możemy być gorsi . Na polecenie "służbowe" Krystiana otwieram listę chętnych do zmierzenia się z GODNYM PRZECIWNIKIEM - REDAKCJĄ Otwieram zatem listę Kadry Forumowej. 1. Bramka - Krystian / gospodarz ma swoje prawa a i gabarytowo odpowiedni - budzi respekt u przeciwnika No i są następni ochotnicy: 2.Majka, 3 pitbull, 4 maksiu 5 Uller 6 Grzegorz63 7 Teska 8 mąż Teski 9 AgaJG 10 mąż Agi 11 Olsen 12 Loop Czekam na zgłoszenia dalszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 No to od jutra mam ostry trening bramkarski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 No to od dzis zasuwam na rowerku trenigowym zeby zgubic troche zbednych kilogramow.. no i biore od sasiada kasety z meczami z euro i podgladam technike i taktyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 No to od dzis zasuwam na rowerku trenigowym zeby zgubic troche zbednych kilogramow.. no i biore od sasiada kasety z meczami z euro i podgladam technike i taktyke Maksiu brawo !!!! I tak trzymaj, a reszta zawodników...proszę brać przykład z maksia i rozpocząć trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 W kwestii formalnej. Lista chętnych zawodników aktualizowana jest w pierwszym moim poście tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 17.07.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 W kwestii formalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 17.07.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Podesłałbym mojego męża, ale bramka już zajeta:) a jest bramkarzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 18.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Podesłałbym mojego męża, ale bramka już zajeta:) a jest bramkarzem:) może wypożyczyć kosę jak będzie ciężko to zostaje nieczysta gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.07.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 modulor - podejrzewam, że kilka osób z Redakcji ( a i kilka z forum )chętnię tę kosę wypróbowało by na Tobie... , ale TY nie pękaj, wal do Ogrodzieńca - masz blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.07.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Przyznam szczerze, że z przyjemnością bym zagrał w tym meczu o ile jeszcze znajdzie się miejsce (chociażby w głębokiej rezerwie). Treningi rozpocząłem od wczoraj. Wykazuję się na razie całkowitym nie przygotowaniem kondycyjnym. Po dwudziestu minutach kopania piłki o mało co nie padłem. Ale ten element postaram się dopracować do meczu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2004 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 W kwestii formalnej. Lista chętnych zawodników aktualizowana jest w pierwszym moim poście tego wątku a może tak po prostu kupić ten mecz??? Modulor prowadzę rozmowy w tym kierunku , ale bez kasy to można jedynie wynegocjowć wynik " Do przerwy 0:1" tylko nie wiadomo dla której drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2004 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Przyznam szczerze, że z przyjemnością bym zagrał w tym meczu o ile jeszcze znajdzie się miejsce (chociażby w głębokiej rezerwie). Treningi rozpocząłem od wczoraj. Wykazuję się na razie całkowitym nie przygotowaniem kondycyjnym. Po dwudziestu minutach kopania piłki o mało co nie padłem. Ale ten element postaram się dopracować do meczu. Pozdrawiam. Uller z takim nastawieniem bojowym i przygotowniem kondycyjnym do meczu to tylko do ataku się nadajesz No i Grzegorza też wpisałam Jesteś na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 19.07.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Edziu zróbmy zrzutkę na niewidzące spalonego okulary sędziego ja już szlifuję i ostrzę kroki z tytanu na mojej podręcznej szlifierce kątowej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 EDZIU to zapisz mnie.....a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.07.2004 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 EDZIU to zapisz mnie.....a co Tesko zapisałam i Ciebie i Twojego męża ...może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 20.07.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Po niedzielnym przypomnieniu jak wygląda piłka i co się z nią robi od wczoraj zabrałem się za poważne treningi . Na początek bieg na kilometr (osiem kółek dookoła domu i paru drzew, oczywiście po pracy przy wykańczaniu domu). Czasu nie mierzyłem, bo bałem się że stoper się przekręci parę razy, ale zamierzony cel osiągnąłem – dobiegłem . Niestety kolka dobijała mnie od połowy dystansu , a po biegu myślałem że płuca wypluję. Dyszałem jak pies sąsiada. Ale początki bywają trudne nie zamierzam się poddać. Pozdrawiam całą kadrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.07.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A czy ja mogę być sędzia - kalosz? Gwarantuję uczciwy remis niezależnie od wydarzeń na boisku PS. Tak bym się z chęcią do Was wybrała, ale w tym terminie chyba nie wyrobię Może by ten Ogrodzieniec przesunąć tak bliżej środka Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.07.2004 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Luśka a tak liczyłam na Twój udział . Czekałam z niecierpliwością na powrót z urlopu i zapisanie się na listę uczestników. Mam nadzieję, że się jakoś wyrobisz do spotkania w Ogrodzieńcu , bo kto będzie sędziował ? Uller i tak trzymać do 28 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.07.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 No to mi Edziu podwójnie przykro Zobaczę na ile udałoby mi się nagiąć rzeczywistość do marzeń, choć na dziś wygląda to dość kiepsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Oj Luska, Luska, uczciwy wynik to taki, w ktorym wygrywa kadra forumowa To jest jedyna sluszna droga myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts