ezg2014 02.01.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mam okna VEKA ALPHALINE. W jednym oknie wieje u dołu. Nie mogę się doprosić firmy , żeby przyjechała i wyregulowała okno. W necie jest dużo filmów i obrazów o regulacji okien ale innych niż ja mam. Czy macie jakieś linki z instrukcjami lub filmami jak takie okno wyregulować? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 03.01.2016 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 to nieżle, przecież Veka Alphaline to okno z wyzszej półki, z tego co dobrze pamietam, na tym profilu sa trzy uszczelki a okucia pracuja w suchej komorze, cieżko zatem uzyskać "przedmuchy" na ramie, zwlaszcza na tym 90mm profilu. Sprawdz wszystkie uszczelki a potem próbuj regulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.01.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Mam okna VEKA ALPHALINE. W jednym oknie wieje u dołu. Nie mogę się doprosić firmy , żeby przyjechała i wyregulowała okno. W necie jest dużo filmów i obrazów o regulacji okien ale innych niż ja mam. Czy macie jakieś linki z instrukcjami lub filmami jak takie okno wyregulować? Z góry dzięki. Nie wiem jak się umawialiscie ze sprzedawcą, ale może tu trzeba zamówić usługę regulacj(a nie prosić). Z kartą gwarancyjną nie było odpowiedniej instrukcji regulacji? Profil ma niewiele do rzeczy kiedy okno moze byc zle zamontowane albo co gorsza biednie wykonane. Nazwa z górnej półki nie oznacza że całe okno musi być super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 03.01.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Usługa regulacji powinna być w cenie - 90% sprzedawców okien to oferuje, i to nie regulacja po montażu ale dopiero po tynkach a jeszcze lepiej po zamieszkaniu. Inna sprawa że z tego co piszesz - to Cię olewają. Do regulacji możesz też wziąść inną firmę - oczywiście odpłatnie, nie jest to wielki koszt. Sprawdż jednak uszczelki, zwłaszcza w pakietach trójszybowych czasami skrzydło podgina dolne uszczelki i sa prześwity. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 03.01.2016 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Nie znam się, ale sprawdziłem uszczelki i wydają się całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts