mitatuyo 03.01.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witajcie, na jesieni ub.r. byłem w mieście, gdzie od 29 lat niczego się nie buduje, przeciwnie - zachodzi tam zgoła odwrotny proces. Jeśli ktoś z Was miałby pytania o wyjazd do strefy wykluczenia, to zapraszam do dyskusji. Zobaczcie mój filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 04.01.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 To musiała być strasznie ciekawa podróż, ja nie wiem czy bym się odważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 09.01.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jak się podchodzi do tego z głową i ma odpowiedni sprzęt to raczej bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts