Mikolaj5 03.01.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Chciałbym sterować grupa świateł zewnętrznych (3 grupy po około 10 swiatel) oraz 1 grupa świateł wewnątrz (oświetlenie nocne około 20 swiatel). Jak to najprościej zrealizować aby była możliwość sterowania przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 04.01.2016 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Do tego co potrzebujesz powinien wystarczyć ci Lan Kontroler z Tinycontrol. Nie wiem jakiej mocy są światła którymi chcesz sterować ale najwyżej dołożysz sobie styczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 09.01.2016 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Dzieki za podpowiedz. A czy taki kontroler sterowany jest jedynie przez internet, czy mozliwe jest podpiecie do niego zwyklego wlacznika sciennego (on/off)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 09.01.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wejścia cyfrowe ma więc powinno się dać. Nigdy z niego nie korzystałem więc nie udzielę ci pewnej odpowiedzi. Skontaktuj się z producentem, to polski produkt. Urządzenie jest już dosyć długo na rynku, choć na stronie nie ma nawet numeru telefonu co mnie trochę zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 10.01.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Urządzenie jest już dosyć długo na rynku, choć na stronie nie ma nawet numeru telefonu co mnie trochę zastanawia. To dlatego, że to polski produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nassw 14.01.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Z tego co wiem, to można to zrobić za pośrednictwem centralki np satel czy fibaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 14.01.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Po rozmowie z (potencjalnym) elektrykiem i specjalista od alarmow, najprawdopodobniej bedzie to wlasnie SATEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts