michalwitczak 04.01.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam Buduje dom, na który mam pozwolenie na budowę. Chciałem dobudować do niego pomieszczenie gospodarcze oraz kotłownie. Więc złożyłem projekt zmienny. Czy na projekt zamienny też będę musiał mieć pozwolenie konserwatora na budowę jeśli już na dom zyskałem takie, był archeolog przy wykopach i nic nie znalazł ? Buduje w strefie archeologicznej nigdy tam wykopów nie było ani żadnych zabytków, co za kraj ;/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaiArtur 03.05.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 A długo czekałeś na decyzję konserwatora? Ja wlasnie mam ten problem jest nowy zapis w planie zagospodarowania i musimy miec zgode konserwatora. Chcieliśmy zaczać budowe w połowie czerwca, ale juz pewnie sie nie uda. Dokumenty zostały skierowane do konserwatora i od miesiąca cisza. Macie jakies doswiadczenie ile to moze trwać i czy jest duzo problemów????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 14.07.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Czy na projekt zamienny też będę musiał mieć pozwolenie konserwatora na budowę jeśli już na dom zyskałem takie, był archeolog przy wykopach i nic nie znalazł ? jeżeli działka jest w strefie ochrony konserwatorskiej, to Urząd dla wydania Decyzji o PnB będzie się wcześniej konsultował z Konserwatorem Zabytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts