olszakk 04.01.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Miał ktoś z użytkowników forum do czynienia lub słyszał coś o pompach głębinowych firmy IBO. Jak jest z ich awaryjnością ?Interesuje mnie konkretnie pompa 4SD 16-28 link. Cena tej pompy jest znacznie niższa niż pomp omnigena czy belardi.Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2016 przez olszakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 05.01.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Witam. Miał ktoś z użytkowników forum do czynienia lub słyszał coś o pompach głębinowych firmy IBO. Jak jest z ich awaryjnością ? Interesuje mnie konkretnie pompa 4SD 16-28 link. Cena tej pompy jest znacznie niższa niż pomp omnigena czy belardi. Pozdrawiam Do domu jednorodzinnego? Czy do podlewania paru hektarów? Masz studnie o odpowiedniej sprawdzonej wydajnosci? 18m3/h przy 5atm to jest sporo. Pozwolenie wodno prawne posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olszakk 07.01.2016 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Do domu jednorodzinnego? Czy do podlewania paru hektarów? Masz studnie o odpowiedniej sprawdzonej wydajnosci? 18m3/h przy 5atm to jest sporo. Pozwolenie wodno prawne posiadasz? Pytałem się o to czy ktoś z użytkowników forum miał do czynienia z pompami IBO/Dambat a konkretnie chodzi mi o model 4SD 16-28 . Pompa ma służyć do podlewania kilku hektarowego pola. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez olszakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts