Seweryn33 05.01.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Chcę wymienić w domu piec c.o. Rodzice mają już swoje lata dlatego postanowiłem zająć się wszystkim sam. Szukam fachowca który zrobi to porządnie i przy okazji nie zedrze ze mnie majątku Mieszkamy w Orzeszu, więc fachowiec najlepiej z tych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 07.01.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i na pewno wyskoczy Ci sporo namiarów. a co do cen to pewnie i tak potrzeba indywidualnej wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patryk2000 08.01.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 To ja mam namiary na pana Jacka z PGB system. U mnie montowali całą instalację wraz z piecem c.o. W mojej ocenie znają się na swojej robocie, bo wszystko dobrze mi chula... Duży plus również za to, że wyrobili się w umówionym terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seweryn33 11.01.2016 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i na pewno wyskoczy Ci sporo namiarów. a co do cen to pewnie i tak potrzeba indywidualnej wyceny. Dzięki, ale wolę kogoś z polecenia, niż pierwszego lepszego "fachowca" z wyszukiwarki. To ja mam namiary na pana Jacka z PGB system. U mnie montowali całą instalację wraz z piecem c.o. W mojej ocenie znają się na swojej robocie, bo wszystko dobrze mi chula... Duży plus również za to, że wyrobili się w umówionym terminie... Dzięki A powiedz mi czy orientujesz się jak u nich z terminami? Czekałeś długo żeby zajęli się Twoim zleceniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts