okilo 06.01.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Mam komin, nie ja go montowałem a osoba która to robiła niestety nie żyje. W papierach jest tylko komin systemowy ceramiczny 180 z dodatkową wentylacją. Komin ma 10 lat. Kominiarz twierdzi że jest "dobry". Ale interesuje mnie co to za firma. Może ma on jakieś cechy charakterystyczne dla danej marki? Na klapce do wyczystki jest naklejka z napisem: Bei links-anschlag bitte beiliegende schraube in das vorgesehene loch im scharnierbereich einschrauben! Bloczek to 50x36x24 Komin wygląda tak. http://imgur.com/a/A5tm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.01.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Bez wyjęcia rury ciężko stwierdzić. Na rurze powinny być cechy. Ale to powinien był zrobić kominiarz, jak był na dachu... Napis na drzwiczkach niekoniecznie coś sugeruje (pochodzenie), bo drzwiczki mogą być z łapanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts