DrAko 06.01.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam Chciałem zapytać co sądzicie o jakości wykonania zgrzewu okna oraz docięcia uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.01.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 zrób jeszcze większe makro - dopiero ocenimy Hmm....czyżby okno było dziełem sztuki ? Co tak realnie Ci sie tu nie widzi ? Powiedz, jakie masz dokładnie zastrzeżenia jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.01.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Ja też próbuję się dopatrzeć: tam jest jakieś pęknięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.01.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 nic nie ma. na półokrągłej części profila zagarnięcie nadlewski, dość ładnie dodatkowo pokryte markerem, uszczelki prawidłowo połączone w narożach, nie wiem, nie rozumiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Wisznia Mała 06.01.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Przed fotką umyj ramę, bo trudno coś ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrAko 07.01.2016 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 WitamCelowo nie pisałem, że coś jest źle z tym oknem. Chciałem poznać zdanie fachowców. Mnie dziwiło tylko trochę, że na tym zgrzewie jest sporo "szpachli" i że uszczelki są ze sobą tak spasowanie jak są, zwłaszcza że to okno dość znanego producenta. Jeżeli tak ma być to ok, dzięki. Czuję się uspokojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.01.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Ten zgrzew wygląda normalnie. Nie jest dziełem sztuki, ale nie ma powodu do niepokoju. Oczywiście - ja sobie wyobrażam "ładniejszy", ale wymagałoby to ręcznego rzemiosła, czyli wydajność produkcji mniejsza o kilkadziesiąt procent (a cena adekwatnie większa). Chyba że.. sprzedaca pokazywał Ci jakiś wzorcowy "piękny zgrzewik" i zapewniał że będą takie u Ciebie - wtedy jego ścigaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts