abunia 06.01.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Może ktoś ma tą farbą pomalowane ściany ?Czy jest to zimny odcień?Jak z czyszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 06.01.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Jak miło Cię znowu widzieć Lepszą opinię ma Tikkurila Super White. Na jakim odcieniu zależy i jakie wnętrze ma być nią potraktowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.01.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Może ktoś ma tą farbą pomalowane ściany ?Czy jest to zimny odcień?Jak z czyszczeniem? My użyliśmy tej farby. Nie wiem czy to zimny odcień, ale jest taki biało-biały, głęboko matowy i pięknie się zmywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abunia 06.01.2016 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Isabela długo się nie odzywałam bo u mnie straszne opóźnienia...jak widzisz dopiero teraz wybieram farbę Na początku chciałam Fluggera Off White (dalej bardzo chcę ), ale trochę popłynęliśmy z kasą podczas remontu i teraz szukam tańszej farby -dobrze zmywalnej bo przy moim urwisie to podstawa Mam zamiar pomalowąć nią wszystkie pomieszczenia oprócz łazienki.A Ty chyba też (z tego co pamiętam) miałaś część białych ścian- jakiej farby używałaś? Edytowane 6 Stycznia 2016 przez abunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abunia 06.01.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Pusia&Kssawery czy jest szansa zobaczyć Twoje wnętrza pomalowane Beckers Designer White? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.01.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Pusia&Kssawery czy jest szansa zobaczyć Twoje wnętrza pomalowane Beckers Designer White? Tak, oczywiście w moim dzienniku (ok. 44 strony). Wszystko co jest na biało to Beckers Designer White. Nie mam dzieci, ale mam w domu 5 kotów i psa - więc zmywalność farby musi być super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 06.01.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Abuniu, ja rzeczywiście wszystkie ściany i sufity pomalowałam Fluggerem. Sypialnia jest śmietankowa (chciałam, by było tam przytulnie i miękko), a pozostałe wnętrza, poza szarym przedpokojem, są w odcieniu bieli. Zmywalność przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts