slawekgrz 06.01.2016 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 przy moim milionie poprawek w domu musiałbym otworzyć rewizję rolety nad oknami. Jest to rewizja dolna, roleta nadstawna, kaseta wykonana z PCV. Jak to skutecznie otworzyć? Wsunąłem szpachelkę i próbowałem odchylić, niebardzo się udało, nie chciałbym tego rozwalić* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.01.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 to włóż jeszcze raz, i nie żałuj siły jak jedna nie pomoże to kilka cm obok włóż drugą szpachelkę i działaj, nawet dość brutalnie i silnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 06.01.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Wkladalem szpachelke od strony okna a nie pokoju i pusciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.01.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Hmmm... czasem jestem jednak zaskakiwany Ważne że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEFENCE 17.04.2020 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 WitamTemat bardzo stary ale aby nie tworzyć nowego. To zapytam Czy ktoś wie jak z rolety nadstawnej ALUPROF wyjąć styropian nie uszkadzając go ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts