Janko1314 08.01.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Cześć wszystkim Projektuję sobie wysuwany telewizor w salonie i mam pytanie do ludzi znających się na temacie elektroniki i siłowników, bo z mechaniką nie będzie u mnie problemu. Coś takiego projektuję: (elegancko rozwiązane mechanicznie) Pytanie do tych, którzy już takie rzeczy robili czy dobrze patrzę i te siłowniki sobie poradzą: http://www.elektrobim.pl/sklep/aktuator-liniowy-silownik-fdi -24v/ albo ewentualnie mniejszy: http://www.elektrobim.pl/sklep/silownik-24v-seria-nlad/ Ma ktoś doświadczenie w tym temacie? Z góry dzięki za cenne wskazówki jak to podłączyć? Sterowanie zdalne bym chciał, najlepiej na pilota do TV, jeśli jest taka możliwość. Mógłby ktoś podpowiedzieć jak to zrobić? Co musiałbym kupić itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 08.01.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Mam pianino w salonie więc ciekawie by to wyglądało szczególnie w trakcie grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko1314 27.01.2016 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ja się nastawiłem na inteligentne systemy już od jakichś paru lat. Mam zdalne sterowanie światłem, wideodomofony i automat do bram, więc chciałem pójść krok dalej, ale dalej sie zastawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotmelka 28.01.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 kurczę fajnie mieć taki inteligentny, zdalnie sterowany dom. A ogrzewanie też masz sterowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiga 11.02.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Ile kosztuje montaż takiego telewizora? pytam z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts