sosnicki 08.01.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam forumowiczów. Dostałem ofertę pokrcia dachowego florian, chodzi o blachodachówkę. Zadziwiła mnie niska cena. Czy ktoś ma na dachu ich pokrycie? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dąbnicki 08.01.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 -Cena nie jest niska- Nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koszal 09.01.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Też mi niedawno proponowano. Poproś o specyfikację sprzedawcy i zobacz co to za blacha. porównaj z jakąś lepszą firmą i zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrdzik 28.04.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Równiez stoje nad wyborem blachodachówki , czy florian wart jest ryzyka bo cena rzeczywiscie jest niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 28.04.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Wszystko zależy głównie od tego z jakiej blachy jest tłoczona blachodachówka a producent to drugorzedna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szary00 04.05.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Wszystko zależy głównie od tego z jakiej blachy jest tłoczona blachodachówka a producent to drugorzedna sprawa. To racja, ale akurat Florian nie może poszczycić sie żadnymi specjalnymi osiągnieciami w jakichkolwiek parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts