schizo85 18.01.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Przebrnąłem, może i mam fobie ale cóż. Nigdy nie miałem nic wspólnego z budownlanką, no gwoździa wbije......, nie nosze tek krawatu, codziennie rano wstaje albo wogóle nie wstaje bo pracuje przez 24h, jestem programistą, znam cyfry i nic więcej. No dobra teraz Ty SLAWKO123. W czym programujesz i jakie cyfry znowu znasz że tak zapytam delikatnie? Bo raczej nie uwierzę że jesteś programistą a nie potrafisz ogarnąć budowy, która przy odrobinie poczytania, logicznemu myśleniu i umyśle ścisłym który w tym zawodzie jest potrzebny, jest 10 razy łatwiejsza. Wiem co mówię, sam jestem programistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 19.01.2016 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 No dobra narazie fotka. A schizo85 jesteś programistą ? i pewnie należysz do CodeGuru ? hmmmm............., a nie wiesz co to znaczy , albo jest P.O.H ? Gratuluje Nie wiem w czy piszesz ale rzucam na basica ubiegłego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 19.01.2016 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 I jak to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzadam 19.01.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 I jak to wygląda ? Widać, że porady z Forum na niewiele Ci się zdadzą. Ja mam jedną, chyba najlepszą: zleć to ocieplanie firmie, niech Ci podadzą koszt i termin i masz temat z głowy. Powiedz tylko, że na koniec budowy chcesz zrobić termowizję, to jest drobna nadzieja, że się bardziej postarają. A grubość: daj np. tyle ile wejdzie między krokwie (minus szczelina wentylacyjna) i dodatkowo 10, 12 lub 15cm w drugiej warstwie - zależy ile Ci tam podejdzie bez "psucia" wymiarów wnętrza. I nie pisz proszę więcej o tym pyleniu wełny, bo po prostu czytać się tego nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 19.01.2016 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Będzie robiła to firma, ale ja .............. już wiadomo, nie chce żeby poprostu zaszkodziło to moim dzieciom, to pylenie, sory ale widocznie trudno to do mnie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek-jg 20.01.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 "nie zapomnij tylko o szczelinie wentylacyjnej" Fajna rada, ciekawe tylko jak ta szczelina będzie wentylowana jak ma na dachu papę i deski i brak otwarcia przy murłacie i w kalenicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.01.2016 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Dobra kończymy temat, bo dalej nie ma sensu.Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 20.01.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 "nie zapomnij tylko o szczelinie wentylacyjnej" Fajna rada, ciekawe tylko jak ta szczelina będzie wentylowana jak ma na dachu papę i deski i brak otwarcia przy murłacie i w kalenicy...a spojrzałeś na kolejność pisania i umieszczania zdjęć???!!! może najpierw warto to sprawdzić o później sie czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts