mati87 09.01.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 witam chce przystosować piwnice do warunków mieszkalnych (sypialnia, pokój dla dziecka i łazienka), stare posadzki zburzyłem wybrałem ziemie wiec się zagłębiłem w ławy ok 20 cm ława ma 60 cm wyłożyłem folie i wylałem nowa równą posadzkę zostało mi ok 13 cm i chce na to położyć izolacje z pianki z płyt obornickich 6 cm na to jakie ogrzewanie podłogowe i wylewka betonowa węc na gotowo piwnica będzie mieć ok 205 cm wysokości, pytanie moje brzmi czym mam wysmarować wystające ławy by się nie pociły i nie były wilgotne " chodzi mi o ta czerwona część na rysunku" (jak na razie są suche bo już 2 lata stoją odkryte) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 29.01.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Ja na twoim miejscu powierzyłbym to komuś kto się na tym zna. Pogłębanie piwnicy na własną rękę nie jest dobrym pomysłem, możesz zrobić to nieprofesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 29.01.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Ja też radzę zapytać fachowca - nie koniecznie kierbuda, ale może jakiś znajomy architekt podpowie. Byle z doświadczeniem w polu jakimś. I druga sprawa - nie wydaje Ci się, że 205cm wysokości, to trochę mało? Tyle to mają normalnie drzwi. Nie będzie się można nawet w tym pomieszczeniu przeciągnąć. Nie było opcji zejścia niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts