katman 09.01.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witam serdecznie, W tym roku planuję rozpocząć budowę domu dla rodziny 4-5 osobowej o pow. użytkowej 130-150m2 w miarę nowoczesnej formie. Po długich godzinach spędzonych przy przeglądaniu projektów decyzja padła na dom pod hikorą 2 pracowni Archon. Działka ma szerokość 19m i wjazd od północy. Projekt jest chyba dość świeży i nie znalazłem jeszcze opinii na jego temat. Proszę o wyrażenie Państwa opinii. Moje propozycje zmian to powiększenie pokoju nr 9 na poddaszu kosztem garderoby nr 10, powiększenie łazienki na poddaszu kosztem garderoby nr 6 oraz usunięcie łazienki nr4 i stworzenie z niej garderoby. Jeśli macie Państwo jakieś inne ciekawsze propozycje projektów w podobnym stylu będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwa143 11.11.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam, ja również zakupiłam ten projekt i zaczynam budowę, a Pan na jakim etapie budowy juz jest? Ja też wprowadzam małe zmiany: również powiększenie pokoju na górze 9 kosztem garderoby 10, 3 powiększam i robię łazienkę a 4 pomniejszam i za drzwiami rozsuwanymi będzie pralnia, 6 powiększam a 7 to będzie "pomieszczenie gospodarcze". Gdzie się Pan buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr1719517599 03.04.2021 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Też rozważam ten projekt. Udało się Wam już go wybudować? Zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezzi23 16.05.2021 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 Witam ,także rozważam , prosiłbym o opinie bądź zdjęcia z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 16.05.2021 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2021 Piękny. Szczególnie urokliwie jest mieć dach nad głową w łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts